[Videolu] Yurt Dışından Gelen Evga Gtx780 Classifield - Technopat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
=)) Ben anca i5 i4670k alabilirim SLI yapmak zor benim için şu durumda, çünki imzamdaki sistemi satsam sadece kasa anca ekran kartsız bir haswel sistem ediyor , ekran kartına ayrıyetten para vermiş olcam. Vallahi böyle söylüyorsunuz insan hevesleniyor :D ama battlefield 4 bişey kalmadı çıkmasına, işallah 4670k ile gtx780 darboğaz yapmaz ?

=)) Ben anca i5 i4670k alabilirim SLI yapmak zor benim için şu durumda, çünki imzamdaki sistemi satsam sadece kasa anca ekran kartsız bir haswel sistem ediyor , ekran kartına ayrıyetten para vermiş olcam. Vallahi böyle söylüyorsunuz insan hevesleniyor :D ama battlefield 4 bişey kalmadı çıkmasına, işallah 4670k ile gtx780 darboğaz yapmaz ?

Tahminen yapmaz.

- - - Güncellendi - - -

4820K tavsiye ederim. Fakat anakarta bayağı bir para bayılman lazım.

Gereksiz.

Arkadaşlar Lütfen videoya fazla gülmeyin =) Heycan olmuş olabilir. Bende birşeyler katmaya ve heycanımı paylaşmaya çalıştım. Bu arada eski ekran kartımla beraber anakart+işlemci gidicek , yerine MSi Z87 G45 anakart ve i5 4670k gelicek. Tabiki benim kasamda çok güzel değil 80+ bile değil. Corsair 300R 600 watt 80+ kasa alsam sizce yeterli gelirmi acaba yoksa 750 watt mı almalıyım? Ayrıca 2-3 gün önce Hediye Batman-arkham-origins adında açtığım konudaki ücretsiz oyun keyini bu ekran kartından kazandım ve hala recep beye iletemedim. Yeni parçalarla beraber montajlı fotoğraflarıda koyucam. Her zaman dediğim gibi teknoloji bir hastalık =) Ve bu forumda olmak birşeyler paylaşmak birşeyler öğrenmek birşeylere yardımcı olmak gerçekten zevkli. Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Kartla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

t1vys.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
8 gün oldu ordan alalı uyku uyuyamadım takılıcak diye :D ama Türk milleti işte orda bu işi yapan adamlar varmış arkadaş öyle yolladı , gönderen şahıs adına alıcıda şahıs adına bir sorun çıkmadı şükürrrr hemde UPS ile geldi. 680 $ kart 30 $ vergi 35$ da kargo tuttu.

8 gün oldu ordan alalı uyku uyuyamadım takılıcak diye :D ama Türk milleti işte orda bu işi yapan adamlar varmış arkadaş öyle yolladı , gönderen şahıs adına alıcıda şahıs adına bir sorun çıkmadı şükürrrr hemde UPS ile geldi. 680 $ kart 30 $ vergi 35$ da kargo tuttu.
Öyle oluyorsa bizde yapalım şu işi ama tam bir kumar. :D Hayırlı olsun bu arada.

Vallahi sorma ya :D Her kapı çaldığında bir umut 8 gündür , teşekkür ederim daha iyisi senin olsun. Sence 600 W 80+ plus yetermi ? Yoksa 750 watt mı almam lazım. Msi Z87 G45 anakart 4670k alıcam daha.

Vallahi sorma ya :D Her kapı çaldığında bir umut 8 gündür , teşekkür ederim daha iyisi senin olsun. Sence 600 W 80+ plus yetermi ? Yoksa 750 watt mı almam lazım. Msi Z87 G45 anakart 4670k alıcam daha.
Yeter, GTX 770 SLI 700 civarı kullanıyor toplamda, sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim.

Yok atık ya. GTX 780, yurt dışından geldi... Video başlığını "Yurt Dışından Gelen EVGA GTX780 - Technopat" yaparsan süper olur ;)

Güle güle kullan ;)

1:55 - Mağazaya götürmeyin. Evga'nın doğrudan müşteri servisi vardır diyor ;)

hhahahahah =)) Yaparım Recep bey bu arada bu karttan kazandığım hediye oyunun key ni size vericem diye harab oldum ama hala veremedim bir mesaj atsasanız vericem ve konu başlığını nerden düzeltiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı