Videosu Çekilebilecek Korku Oyunu Önerisi

Konu dışına çıkarak bir öneri yapmak istiyorum mesela birkaç arkadaşın varsa oynayabileceğin ve montaj vs yapmayı biliyorsan Lol,CS:GO,Rocket League gibi oyunları oynayıp oynarken olan komik anları derleyip paylaşabilirsin bu tür şeyler yurt dışında çok tutuyor Türkler de izliyor örneğin: Nightblue3,MojoOnPc.

Mojoyu bende izliyorum. Kanal linkini atarmısın? @Shao Kahn
İmzam da mevcut.

Konu dışına çıkarak bir öneri yapmak istiyorum mesela birkaç arkadaşın varsa oynayabileceğin ve montaj vs yapmayı biliyorsan Lol,CS:GO,Rocket League gibi oyunları oynayıp oynarken olan komik anları derleyip paylaşabilirsin bu tür şeyler yurt dışında çok tutuyor Türkler de izliyor örneğin: Nightblue3,MojoOnPc.
Dostum bilgisayarım iyi olsa onları da çekeceğim arkadaşlarımla birlikte. Bir CS:GO manyağı arkadaşım var 1200 saat CS:GO'su var onunla çekersek çok güzel olur fakat maalesef bilgisayarım iyi değil bende düşük oyunlar çekmeye çalışıyorum. LoL'de olabilir fakat bütün arkadaşlarım elmas ve platin bu yüzden ne zaman onlarla girsem karşımda ki kişide elmas veya platin oluyor yeniliyorum karşımdakine :) Dediğin gibi ama kesinlikle bunu yapacağım.

Dediklerine hak veriyorum fakat MuratGF ve Orkun'un dikkat çeken bir özelliği vardı ki taa buraya kadar o videolarla gelebildiler. Ben de sana onu demeye çalışıyorum, eğer bir özelliğin yoksa mesela EnesBatur gibi söverek izleyici kazanmazsan veya RulingGame gibi full Minecraft oynayarak velet hayran toplamazsan büyüyemezsin. Ben de gidip 50 FPS ile video çekmeye çalışmıştım, ne kadar aptal olduğumu yeni anlıyorum.
Zaten öyle bir planım var. Daha çok minecraft'a ağırlık verip velet hayran toplayacağım ki zaten Türkiye'deki oyuncuların %60'ı velet. Az önce gördüm gerçekten üzüldüm ben 6 tane video attım 6 abonem zor oldu ama az önce yeni açılmış bir minecraft kanalı gördüm ilk videosuna 6 yorum 12 like gelmişti ve abone sayısı da 23'tü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı