Videoyun PC yardım çağrısı

Potatalp

Hectopat
Daha fazla  
Sayın @Recep Baltaş bu soruyu cidden sormak istiyorum aklıma takıldı ve sormazsam rahat edemezdim :D Başka bir kanalın reklamını yaptığım için ceza verebilirsiniz ama önce lütfen soruya cevap verin :D
Sorum şu:
Videoyun kanalı canlı yayında "ULTRA SUPER UBER DUPER" pc yi topluyordu. Bir ara anakartın arkasına takılan soğutucu için olan garip bir şey (ne olduğunu bilmiyorum) ortaya çıktı yaklaşık yarım saat takamadılar.
Yayın twitch üzerinden olduğu için chatte "Abi Recep Baltaş'ı ara" sohbetleri çıktı. Bir kaç kişi de bir numara verdi (Sizin numaranız olduğunu sanmıyorum fakat sizin numaranız olduğunu varsayarsam) Eğer canlı yayında Batu abi sizi arasaydı ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu küfür ederek ün kazanan kanallardan tiksiniyorum.
Hele o kişileri izleyenler ayrı bir şey.
Technopat`ı benim gibi takip eden bir arkadaşım demişti bana. Sonra bende yayına girdim. Recep abiye ve öylesine küfür edenleri görünce deliye döndüm. Çıktım yayından.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı