Merhaba hocam benim de buna benzer bir sorunum var Hepsiburada'yla ilgili bilgili birine benziyorsunuz. Soracak başka bir yer olmadığı için size sorayım dedim. ASUS monitörüm vardı ölü pixelden görüntü titremesinden falan servise gönderdim bana iade/değişim raporu gönderdiler. Bende 12 Kasım'da Hepsiburada'dan kod alıp kargoladım 16 Kasım'da Hepsiburada'ya ulaştı. O günden beri (12 iş günü) hiç ses seda yok aradığımda ise aciliyetini bildiriyoruz falan hep anlamsız konuşuyorlar hiç yardımcı olamıyorlar ne yapmam lazım daha ne kadar beklemem lazım sizce :/

Merhaba. Benim sorunumu 5 ay gibi uzun olsa bile bence kısa bir sürede çözmemim sebebi biraz sert ve ısrarlı olmamdı açıkçası. Yetkili birisine bağlanmak isteyin. Geçen zamanı söyleyin ve mağdur edildiğinizi, işinizin veya eğitiminiz için kullanmanız gerektiğini söyleyin ayrıca eğer bağlanmazlarsa ya da aksiyon almazlarsa (ki sürekli aksiyon alıyoruz, not alıyoruz diyorlardı) kendilerini şikayet edeceğinizi, bir iadenin bu kadar uzun sürmeyeceğini ve sizi oyaladıklarını söyleyin. Bu arada yetkiliye bağlanma saatleri en geç akşam 8:30-9:00 gibi bitiyor. Bağlayamıyoruz dediklerine pek bakmayın. Biraz üsteleyince ve düzgün bir lisan ile haklı bir konuşma yaparsanız ve hala bağlamıyorsa kendisini yetkiliye şikayet edececeğinizi söyleyin. Kaç kere yaşadım, özellikle kadın temsilciler geçiştiriyorlar ama kapatıp tekrar arayınca bağlanabiliyorum ne hikmetse. 5-6 kere belki daha fazla farklı yetkili ile görüştüm o yüzden olay sadece konuşabilmek. Aşağılamıyorum ama karşındaki kişiye mahcup konuşuyor çoğu kişi ya da doğru düzgün konuşamayıp konuşmayı ilerletemiyor. Sorunumu bilip öyle konuştum ve çözüm. Benim kargomu kaybettiler üstelik en son ona rağmen sürekli arayarak halletmelerini sağladım. Belki bıktılar benden ama orada işini yapayan depo görevlisi, kargocu ne bileyim birisi yüzünden bir sürü para verdiğim ürünü kullanamayıp mağdur ediliyorsam haklı olarak aşağılamam ama üstelerim ve işlerini yapmalarını isterim. Alo 175 Tüketici Danışma Hattından bilgi alabilirsiniz. Basit ve hızlı bir şekilde yardımcı oluyorlar. Ayrıca şöyle bir ekleme yapayım, Kasım ayında indirimlerden dolayı yoğunluk oluyor ve neredeyse Ocak, Şubat ayına kadar sürüyordu. Benim sorunum da 2019 yılının bu dönemlerinde başladığı için az çok biliyorum yoğunluklarını.

Hocam aradım hep aynı genel bilgiler veriliyor. 12344 numaralı süreciniz devam etmektedir yazıyor çözüm merkezinde. Aradığımda Yetkiliye bağlamasını söyledim ama tetkiliye mail attım aciliyetini bildirdim diye geçiştirdi. Hep klasik cevaplar mecbur bekleyeceğim başka yapacak bir şey gelmiyor aklıma. Peder bekle arama daha diyor.

Üründe sorun var ise bunu belirtmeden sadece ürünün keyfe keder beğenmedinizi söylerek iade kabul ettirme %100(eksiksiz kutulu vs tabiki)

Durum nedir?

Konu içerisinde mesajlar mevcuttu aslında ama ben yine de paylaşayım alıntı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…