Valla güldürdünüz

Aslında son zamanlarda görüyordum ama bu modelde olmayınca üzülmeyeyim diye yapmışlar demek ki

Uzun zaman sonra yazayım dedim son gelişmeleri. 7.1.20 tarihinde Tüketici hakem heyeti karar vermiş ve bunu internetten takip ettiğim için ve zaten geç giriş yaptıkları için (30.1.19 tarihinde sonuçlar girilmiş) geç haberim oldu. İnternette başvuru yaparken hem ikametgah adresi hem de tebligat adresi giriliyor, ben de sonucu beklemeyeyim gelmesini arayıp sordum. İkametgah adresime yakın olan heyeti arayıp sordum sonucu, evinize gelecek dedi. Prosedürleri böyleymiş tebligat edresi geçerli olmuyormuş. Neyse bekledim tarih oldu 5 şubat sanırım. Tekrar aradım, çoktan gelmesi lazım gelmediyse evde olmadığınız için kaymakamlığa geri dönmüştür dediler. Neyse ben zaman bulamadım 9 Şubat'ta gidecektim ama 7 şubat akşamı hepsiburada'yı arayıp sorayım dedim sonuçta onlara da gidiyor tebligat. Müşteri hizmetleri bilgiye ulaşamadıklarını, avukatlarına geldiği ama benim tebligatı onlara bildirip ona göre işlem yapacaklarını söyledi. Sonuç olarak tüketici hakem heyeti de saçma bir uygulama yaptığı için tebligat adresi süreli olduğum iş adresine tebligat gelmeyip eve gitmiş ve zaten iş adresime gelecek diye evdekilere de haber vermediğimden bir tebligat eve gelecek diye evde olmadıkları bir zamana gelmiş. Sonuç olarak şimdi de sadece gidip alıp öyle öğrenebilirmişim. Umarım sonuç olumludur da uğraştığıma değsin. Artık pazartesi sabah işe gitmeden kaymakamlığa gidip alıp bakıcam, eğer olumsuzsa tekrar orada itiraz edicem. Umarım süresi de geçmemiştir. Sonucu öğrenince buraya tekrar ekleme yapacağım. Ayrıca 2000'e aldığım monitör şuan hepsiburada da satışı kapatılıp farklı bir satış olarak sunulmuş ve 3000₺'ydi.
11.2.20
Dün tüketici hakem heyetine tebligatı almaya gittim. Tebligatı veremeyeceklerini çünkü tekrar kargoya çıkarttıklarını ayrıca taratmadıkları için de kopyası bilgisayarda olmayınca çıktı olarak ta veremiyorlarmış o anda. Sonuç olarak değişim onayı almışım. Artık tebligatı bekliyorum. Geriye de Hepsiburada ile değişim için cebelleşme faslı kaldı.