Viewsonic 2458-C Gölgelenme Sorunu

lecirabey

Hectopat
Merhaba,

Viewsonic 2458-C 24 inch Curved ekran kullanıyorum. FIFA oynayayım dedim ancak böyle bir sorun oluşuyor. Oyuncu simgesinde, pas verdiğimde top adama ulaşana kadar hafif yeşil bir gölgelenme oluşuyor ve birkaç saniye sonra düzeliyor. Başka hiçbir oyunda ya da videoda böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Bu sorun neden olur, ayarlardan düzeltmek mümkün mü? Eski televizyonumda böyle bir sorun yaşamıyorum.
70916211_10156055738465834_2037991587161571328_o.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları sıfırladım hatta müşteri hizmetleri ile konuştum ghosting olabilir getirin dediler. Ancak PC için fifa 20 demo indirdim PC'de oynarken bu resimde attığım gibi gölgelenme söz konusu değil. Ama konsolu bağlayıp oynayınca resimdeki gibi oluyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı ?
sorun hala devam ediyor .. sebebi 144hz monitör kullanıyor olmam olabilir mi? Ancak ps4 ü bağladığımda 60 hz olarak görünüyor. Monitörü imzadaki sistemde kullanırken herhangi bir problem bulunmuyor hatta PC için de fifa 20 oynuyorum hiç sıkıntı yok aynı oyunu konsolu bağlayıp oynadığımda resimdeki ufak gölgelenme oluyor. 2 farklı HDMİ ile denedim
yardımcı olabilecek birileri varmı @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı