Elektronik ViewSonic Curved 34” UWQHD 144 Hz 1 ms - 7.571 TL

Makaleler
1
Yer
Ankara
Ürünün tam model kodu: VX3418-2KPC.

Xiaomi 34" 21:9 curved var elimde. 3600 e almıştım.
Aldığımdan beri çok keyif alıyorum monitorden 21:9 film izlemek oyun oynamak acayip keyifli.
Sıkıntısı ışık sızması(umduğumdan az), ghosting(futbol oyunlarında goruyorum sadece) var ve siyah performansı yeterince iyi değil. Sanırım bunlar Samsung da dahil tümünde var.
Zaten panel üreticileri genelde Samsung oluyor.

Eğer benim gibi enine boyuna düşünen ve monitör alacak olan varsa tavsiye ederim 21:9 farklı bir keyif veriyor, aldığınıza değiyor. 34" curved alırsanız uzun bir süre keyfini sürüyorsunuz ve aklınıza keşke diye bir düşünce gelmiyor.

Va pişmanlıktır !
Bunun yerine hp x34 öneririm , kendimde kullanıyorum , bu fiyata daha iyi bir 21:9 monitör yok.
34 inc 3440x1440 1ms 165hz ips panel.

Va pişmanlıktır !
Bunun yerine hp x34 öneririm , kendimde kullanıyorum , bu fiyata daha iyi bir 21:9 monitör yok.
Monitöre düştüm ama bu fiyatlar ne böyle :(

Va pişmanlıktır !
İndirimi paylaşılan ürünü bilmiyorum ama direkt va pişmanlıktır demek yanlış, kaliteli bir VA'yı IPS'e tercih ederim şahsen.

İndirimi paylaşılan ürünü bilmiyorum ama direkt va pişmanlıktır demek yanlış, kaliteli bir VA'yı IPS'e tercih ederim şahsen.
Oyun içinse pişmanklıktır , samsungun neo serisi hariç bütün va panellerde aşırı ghosting vardır , bu okadar fazladırki hareket eden herşeyin arkasında siyah gölgeyi çok rahat görürsünüz .

Oyun içinse pişmanklıktır, Samsung'un Neo serisi hariç bütün VA panellerde aşırı ghosting vardır, bu o kadar fazladırki hareket eden her şeyin arkasında siyah gölgeyi çok rahat görürsünüz.

Hatta sadece oyun değil genel kullanım için de pişmanlıktır.
VA'nın iyi olduğu tek konu contrasttır ve daha iyi siyahlardır.
Bunun dışında görüş açısı olsun
Doğru renkler olsun
Pixel tepki süresi olsun
Hepsinde pişmanlıktır.
Ama en bariz pişmanlığı Black smearing yani aşırı ghostingdir.
Ne demek idtediğimi videonun 8. dakikasından sonrasını izleyerek görebilirsiniz.
Samsung Neo serisini hariç tutuyorum bir tek Samsung Neo serisinde VA panellerinde bu Black smearing olayını çözmüştür bunun dışındaki bütün VA'lar da aynı sorun vardır.
VA almayın aldırtmayın varsa satın kurtulun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Oyun içinse pişmanklıktır , samsungun neo serisi hariç bütün va panellerde aşırı ghosting vardır , bu okadar fazladırki hareket eden herşeyin arkasında siyah gölgeyi çok rahat görürsünüz .

Hatta sadece oyun değil genel kullanım için de pişmanlıktır.
VA'nın iyi olduğu tek konu contrasttır ve daha iyi siyahlardır.
Bunun dışında görüş açısı olsun
Doğru renkler olsun
Pixel tepki süresi olsun
Hepsinde pişmanlıktır.
Ama en bariz pişmanlığı Black smearing yani aşırı ghostingdir.
Ne demek idtediğimi videonun 8. dakikasından sonrasını izleyerek görebilirsiniz.
Samsung Neo serisini hariç tutuyorum bir tek Samsung Neo serisinde VA panellerinde bu Black smearing olayını çözmüştür bunun dışındaki bütün VA'lar da aynı sorun vardır.
VA almayın aldırtmayın varsa satın kurtulun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Viewsonic Elite XG270QC modeli monitör kullanıyorum gayet memnunum, gayet memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı