ViewSonic VA2419-SH İncelemesi

Bir hayli yoğunmuş. Ama kullanımda sıkıntı oluşturmuyorsa, siyah görüntülerde rahatsızlık vermiyorsa problem olmaz sanırım.

Film izlerken işkenceye dönebiliyor. Her panelin dezavantajı var yapacak bir şey yok. Kalın çerçeveli panellerde pek olmuyor ama.

Kötü bir şey mi?

@Libertate Isiklar kapali olarak kullabdiginda gozunu yoruyor mu?
Çok yormasa da biraz yoruyor. Gerçi ben genelde parlaklığı ayarlarından düşük olarak kullanıyorum.
Bir hayli yoğunmuş. Ama kullanımda sıkıntı oluşturmuyorsa, siyah görüntülerde rahatsızlık vermiyorsa problem olmaz sanırım.
Dediğim gibi monitörler hakkında fazla bir bilgim yok, o yüzden böyle şeylere pek takılmam.
Bir sorum olacaktı mesela ekranda karanlık bir sahne olduğunda monitör otomatik olarak ışığını azaltıyor. Bu IPS glow'u bir nebze önlemek için olabilir mi?

Harry Potter'ın fragmanını 1 dakika boyunca çektim. Buyurun.

Son düzenleme:
Pek anlaşılmaz böyle sanki ama... Karanlık sahnelerde sorun olmuyorsa tamamdır.
Şöyle bir şey var mesela ben siyah bir ekran açıyorum bir süre sonra imleç kaybolunca IPS glow olmuyor. Ancak imleç gitmeden 2-3 saniye önce attığım resimler gibi oluyor. Tam anlayamadım olayı.

0.07 ve 0.12'de karanlık ekranda hiçbir sorun yok gibi. Bence bir problem görünmüyor. Yani telefon kamerasından görülebildiği kadarıyla tabii ki. O dediğiniz olayı monitör IPS glowu önlemek için mi yapıyor tam emin değilim açıkçası.

Fragmanı telefonla çekmeden önce de izledim, karanlık sahnelerde yine sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…