ViewSonic VA2419-SH Kırmızı Noktalar Çıkması

Yer
Mersin
Merhabalar, 2 gün önce Hepsiburada'dan ViewSonic VA2419-SH monitörünü aldım. Dün fazla yoktu fakat şu an sanki gözüme daha çok takılmaya başladı. Sorun şu: Masaüstündeyken ekranda kırmızı noktalar çıkıyor sürekli. Saliselik çıkıp kayboluyorlar. Ama mesela Google Chrome'a giriyorum çıkmıyor. Sadece masaüstündeyken çıkıyorlar. Ölü piksel falan mı var acaba?

Ölü piksel olsaydı google chromda da çıkardı bence sen hepsiburada yetkilileri ile bir görüş. Eğer sorun varsa sana iade veya değişim seçenekleri sunabilirler.
Ya Google'da ölü piksel testi diye bir şey buldum ekranı siyah yapınca noktalar çok belirgin halde görüldü.

Eski kullandığın monitörü tak test et, aynı kabloyu kullanmaya özen göster. GPU'da problem olmadığı anlaşılırsa direkt olarak monitörü koşulsuz şartsız iadeye gönder.

Telefonunuzdan fotoğrafını çekip buraya yerleştirin.
Telefonla çekilecek kadar belli olmuyor ki, saliselik görünüp kayboluyorlar. Mesela dün vardı şu an çıkmıyor o noktalar.
Eski kullandığın monitörü tak test et, aynı kabloyu kullanmaya özen göster. GPU'da problem olmadığı anlaşılırsa direkt olarak monitörü koşulsuz şartsız iadeye gönder.
Şu anda çıkmıyor noktalar. Dün PC'ye reset atmıştım çıkmadı ondan sonra. Fakat dün aşırı fazla çıkıyordu. Eski monitörümde hiç öyle bir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı