ViewSonic VA2419-sh vs Philips 246E9QDSB/00

Tartışmaya bile gerek yok. Doğru tercih : Philips 246E9QDSB/00

Farkı : Güç tüketimi düşük, DVI+HDMI+DSUB(VGA), NSTC - sRGB değerleri yüksek ve yıl olarak 2018 üretimi.

Dezavantajı : Dinamık Kontrast aralığı daha düşük,ekran derinliği daha düşük, vesa standı daha düşük

Tartışmaya bile gerek yok. Doğru tercih : Philips 246E9QDSB/00

Farkı : Güç tüketimi düşük, DVI+HDMI+DSUB(VGA), NSTC - sRGB değerleri yüksek ve yıl olarak 2018 üretimi.

Dezavantajı : Dinamık Kontrast aralığı daha düşük,ekran derinliği daha düşük, vesa standı daha düşük
Burada yazlığınız dezavantajların tam olarak ne ifade ettiğini bilmiyorum. Biraz araştırdım ancak anlayamadım.
Ben görüntü canlı, kaliteli ve göz konforlu olsun istiyorum
isityorum. Freesync ile vs oyuncular için gerekli olan şeyler önemli değil.
Philips benim için ideal midir acaba?

NTSC ve sRGB değeri yüksek olan daha canlı renkler sağlar. Piksel oranları aynı olduğu için kalite farkı yok.

Vesa standı altında bulunan ayakların yüksekliği,
ekran derinliği dış kabından içeri olan MM derinliği,
Dinamik Kontrast siyahtan beyaza geçen ışıklı yüzeklerdeki aradaki renk tonlamasının beslenmesini sağlayan aralık,

NTSC ve sRGB değeri yüksek olan daha canlı renkler sağlar. Piksel oranları aynı olduğu için kalite farkı yok.

Vesa standı altında bulunan ayakların yüksekliği,
ekran derinliği dış kabından içeri olan MM derinliği,
Dinamik Kontrast siyahtan beyaza geçen ışıklı yüzeklerdeki aradaki renk tonlamasının beslenmesini sağlayan aralık,
Dinamik Kontrast değerleri arasındaki fark ne derece önemlidir?
Philips 20.000.000:1
ViewSonic 50.000.000:1
Rakamsal olarak bakınca 2.5 kat fark var gerçeğe yansıması nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı