ViewSonic VX2428j 180 Hz mi?

Merhaba, bende diğer aynı arkadaş gibi aynı konuda sıkıntı yaşıyorum. Bende de aynı şekilde overclock yazısı aktif değil rica etsem yardımcı olabilir misiniz nasıl aktif hale getirip 180 Hz'ye çıkabilirim.

AMD'nin ekran kartı sürücü ayarlar kısmından 180 Hz'yi seçiyorum sonrasında görüntü ayarlarına düşüyor 180 Hz. Fakat 180 Hz'yi ayarla deyince de ekran siyah olup "aralık dışında" şeklinde hata alıyorum ne yapmam lazım.

Bende monitörde overclocking yazısı var ama tıklanmıyor. Bir de kral bir şey sorabilir miyim bende ekran kartı ses çıkışı kötü sanırım ondan dolayı monitörde YouTube 8K tarzı video açınca cızırtı çıkıyor sizde de oluyor mu?

Bende monitörde overclocking yazısı var ama tıklanmıyor. Bir de kral bir şey sorabilir miyim bende ekran kartı ses çıkışı kötü sanırım ondan dolayı monitörde YouTube 8K tarzı video açınca cızırtı çıkıyor sizde de oluyor mu?

Aynı kulaklığı monitör ses çıkışına takınca ses kötü ama anakart çıkışına takınca ses çok iyi.

Aynı kulaklığı monitör ses çıkışına takınca ses kötü ama anakart çıkışına takınca ses çok iyi.

Merhaba, bence sorun monitöründe olabilir ben denemedim monitörün kulaklık çıkışını. Ekran kartında veya anakartinda sorun olsa 2'sinde de ayni sorunu yaşarsın bence diger konuda da bende cozum bulamadim hata alıyorum AMD'den 180 Hz yapınca cikmiyor.

Merhaba, bence sorun monitöründe olabilir ben denemedim monitörün kulaklık çıkışını. Ekran kartında veya anakartinda sorun olsa 2'sinde de ayni sorunu yaşarsın bence diger konuda da bende cozum bulamadim hata alıyorum AMD'den 180 Hz yapınca cikmiyor.

Monitör ekran kartına bağlı işlemcinin görüntü çıkışı yok. Monitörde cızırtı geliyor. Kulaklığı monitör arkasında olan ses çıkışına takınca kulaklıktan da cızırtı geliyor. Ama kulaklığı anakart ses çıkışına takınca cızırtı gelmiyor. 2 farklı DisplayPort kablosuyla denedim ikisinde de aynı. Monitördeki ses çıkışına takınca da ses kalitesi kötü olunca dedimki ekran kartı ses çıkışı kötü. Ama monitör de de sıkıntı olabilir. TV de test edeyim bir TV sesi de bozulursa sıkıntı ekran kartında.

Bu monitörün normal tazeleme hızı 165 Hz. Ancak overclock ile 180 Hz olarak çalışabiliyor. Menüde setup kısmından OverClocking'i açarsanız tazeleme hızlarına 180 Hz'in eklendiğini görebilirsiniz. Menüdeki OC seçeneği aktif değilse GPU'nuz desteklemiyordur, bu durumda max. 165 Hz kullanabilirsiniz.

Bu monitörün normal tazeleme hızı 165 Hz. Ancak overclock ile 180 Hz olarak çalışabiliyor. Menüde setup kısmından overclocking'i açarsanız tazeleme hızlarına 180 Hz'in eklendiğini görebilirsiniz. Menüdeki OC seçeneği aktif değilse GPU'nuz desteklemiyordur, bu durumda Max. 165 Hz kullanabilirsiniz.

Hocam ben monitörü 165 Hz olduğu zaman almıştım ve 180 Hz sonradan ayarlara eklendi ama tıklanmıyor. Ekran kartım 3060.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı