ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Dostlar bende MSI OPTİX MAG241C almayı planlıyorum ama yeni kart alana kadar elimde GTX 560 var DisplayPort çıkışı yok. Dvi-DisplayPort dönüştürücü ile CS:GO gibi oyunlarda 60 üzerinde fps alabilir miyim acaba ? Demek istediğim destekler mi ?

Konu ilaç gibi açılmış bende şuan bu monitörü alıp almamak arasında gelip gidiyorum Youtube'da pek bi inceleme videosu bulamadım acaba alsam pişman olurmuyum?
Diğer Viewsonic kullanıcıları memnun bunun 27" modelinin ingilizce incelemesini buldum, renklerin canlılığından ve curved avantajlarından felan bahsediyordu başka yerde bu fiyatı bulamazsın bence al.

Diğer Viewsonic kullanıcıları memnun bunun 27" modelinin ingilizce incelemesini buldum, renklerin canlılığından ve curved avantajlarından felan bahsediyordu başka yerde bu fiyatı bulamazsın bence al.
Hocam benim ekran kartı eski biraz, Sapphire Amd Radeon HD6870 1GB 256Bit GDDR5 (DX11) PCI-E 2.0 Fiyatı
Sistemimi daha sonra güncellemeyi düşünüyorum bulmuşken monitoru aradan çıkartayım dedim. HDMI girişi var ekran kartımda alıp kullansam sorun olur mu sistemi güncelleyene kadar? Display portta var bu arada

Hocam benim ekran kartı eski biraz, Sapphire Amd Radeon HD6870 1GB 256Bit GDDR5 (DX11) PCI-E 2.0 Fiyatı
Sistemimi daha sonra güncellemeyi düşünüyorum bulmuşken monitoru aradan çıkartayım dedim. HDMI girişi var ekran kartımda alıp kullansam sorun olur mu sistemi güncelleyene kadar? Display portta var bu arada
Ne desem yalan olur şimdi 999 TL'ye düşmüş al kenara koy bence. İkinci el fiyatlarına bakın en ucuz 1000 TL bir adet var oda diğerli 1200 üstü.

Bugün indirimden ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync Full HD Curved Monitör aldım. 1600 TL'den 1000 TL'ye düşmüş. Stok biter diye acele aldım. Monitör hakkında bilgisi olan var mı ? Görüşleriniz neler bu monitör hakkında ? Teşekür ederim.

Merhaba,

Eğer bir sorununuz olursa bize de ulaşabilirsiniz. Yeni Curved gaming modelimiz. Bu kampanya ile birlikte Türkiye'deki duyurusunu yaptık.

İnternette çok fazla oynanış videosu bulamadım yardımcı olur musunuz?

Merhaba, VX58 serisi çok yeni bir model. Çok yakında inceleme videoları gelecek. Önümüzdeki hafta ilk video yayında olacak. Sonrasında da farklı platformlarda incelemeler yayınlanacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı