ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Dostum adam çalışanı şirketin. Kendi şirketinin malını kötüleyemez. Alırsın monitörü ghosting varsa söylersin Hepsiburada'ya 14 gün içinde iade edersin.

Merhaba,

Evet haklısınız hatta şöyle düzeltiyim, ViewSonic Pazarlama Müdürü olarak 6 yıldır ViewSonic 'te çalışıyorum ve birebir burada tüketicilere bilgi vermek istiyoruz. Bir sorun veya şikayetiniz olursa bize de buradan ulaşabilirsiniz.

Tabiki, herkes bütçesine ve tercihlerine göre seçim yapmalı, fakat şunu sadece belirtmekte fayda Efsane cuma kampanyasında çok güzel indirimler var.

Dostum adam çalışanı şirketin. Kendi şirketinin malını kötüleyemez. Alırsın monitörü ghosting varsa söylersin Hepsiburada'ya 14 gün içinde iade edersin.
kardeşim hepsiburada ile görüştüm kutu açıldığı taktirde iade almıyoruz diyor viewsonic servisi gelcek falan saçmaladılar.

kardeşim hepsiburada ile görüştüm kutu açıldığı taktirde iade almıyoruz diyor viewsonic servisi gelcek falan saçmaladılar.

Siz bir tüketici olarak haklarınızı biliyor olmalısınız. Tüketici heyetine başvurduğunuz taktirde neden iade yapamayasınız ki? Ayrıca neden iade etmek istiyorsunuz?

Bilgiyi verenin yönetmelikten haberi yok herhalde. Mesafeli satışlarda 14 gün koşulsuz şartsız iade güvencesi var.
Gitti biyerlere falan sordu geldi kutu açılırsa kurulursa elektrik verilirse almayız diyor. Ne saçma iş anlamadım ben köpekmiyim takmadan bir sorunu var mı anlıycam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı