yani ghosting olma ihtimali var.Merhaba, VX58 serisi çok yeni bir model. Çok yakında inceleme videoları gelecek. Önümüzdeki hafta ilk video yayında olacak. Sonrasında da farklı platformlarda incelemeler yayınlanacak.
yani ghosting olma ihtimali var.Merhaba, VX58 serisi çok yeni bir model. Çok yakında inceleme videoları gelecek. Önümüzdeki hafta ilk video yayında olacak. Sonrasında da farklı platformlarda incelemeler yayınlanacak.
Va panellerdeki ghosting sorunu bu üründe de devam ediyor mu?
Dostum adam çalışanı şirketin. Kendi şirketinin malını kötüleyemez. Alırsın monitörü ghosting varsa söylersin Hepsiburada'ya 14 gün içinde iade edersin.
kardeşim hepsiburada ile görüştüm kutu açıldığı taktirde iade almıyoruz diyor viewsonic servisi gelcek falan saçmaladılar.Dostum adam çalışanı şirketin. Kendi şirketinin malını kötüleyemez. Alırsın monitörü ghosting varsa söylersin Hepsiburada'ya 14 gün içinde iade edersin.
Bulamadım ama kutu içeriği nedir?Merhaba, VX58 serisi çok yeni bir model. Çok yakında inceleme videoları gelecek. Önümüzdeki hafta ilk video yayında olacak. Sonrasında da farklı platformlarda incelemeler yayınlanacak.
kardeşim hepsiburada ile görüştüm kutu açıldığı taktirde iade almıyoruz diyor viewsonic servisi gelcek falan saçmaladılar.
Gitti biyerlere falan sordu geldi kutu açılırsa kurulursa elektrik verilirse almayız diyor. Ne saçma iş anlamadım ben köpekmiyim takmadan bir sorunu var mı anlıycam.Bilgiyi verenin yönetmelikten haberi yok herhalde. Mesafeli satışlarda 14 gün koşulsuz şartsız iade güvencesi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.