ViewSonic VX2458 C-MHD Display Port Önerisi

cerraah

Hectopat
Yer
Denizli/Pamukkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar bu monitörü alacağım ama içinden DP gelmiyor. DP gelmez ise 144 Hz kullanamam. HDMI kablosu geliyor ama onda da 144 Hz kullanamam.
Önerebildiğiniz DP kablosu var mı? Fazla o konuları bilmiyorum.

Bir de bir şey soracağım YouTube'da bir arkadaş bu monitörün kutu açılımını yapıyor ve HDMI ile 144 Hz aldığını söylüyor öyle bir şey var mı?

DP almana gerek yok. İçerisindeki HDMI ile 144 Hz kullanıyorum. Ancak monitörü tavsiye etmem. PS4'te FIFA oynarken gölgelenme yapıyor daha önce de konusunu açmıştım. Konsol için pek uygun bir monitör olmayabilir. Hangi amaçla aldığınızı bilmiyorum ama aynı şikayetten çok kez gördüm. Özellikleri kısıtlı gibi, bir özelliği açında diğer özellikleri kullandırmıyor. Görüntü olarak fena değil VA panel olmasından kaynaklı video ve film izlerken keyif verici TN panellere göre. Hoparlörü fena değil yoklukta gidiyor kulaklık vs ile uğraşmadan YouTube rahat izleniyor. Ama ben 1 yıla yakındır kullanıyorum. En çok moralimi bozan konu FIFA oynarken yaptığı gölgelenme yani konsolda kullanmıyorum monitörü. PC için kullanırken de özellik kısıtlamasından farklı bir sıkıntısını görmedim ama tavsiye etmem ben kendi eş dost çevreme.

DP almana gerek yok. İçerisindeki HDMI ile 144 Hz kullanıyorum. Ancak monitörü tavsiye etmem. PS4'te FIFA oynarken gölgelenme yapıyor daha önce de konusunu açmıştım. Konsol için pek uygun bir monitör olmayabilir. Hangi amaçla aldığınızı bilmiyorum ama aynı şikayetten çok kez gördüm. Özellikleri kısıtlı gibi, bir özelliği açında diğer özellikleri kullandırmıyor. Görüntü olarak fena değil VA panel olmasından kaynaklı video ve film izlerken keyif verici TN panellere göre. Hoparlörü fena değil yoklukta gidiyor kulaklık vs ile uğraşmadan YouTube rahat izleniyor. Ama ben 1 yıla yakındır kullanıyorum. En çok moralimi bozan konu FIFA oynarken yaptığı gölgelenme yani konsolda kullanmıyorum monitörü. PC için kullanırken de özellik kısıtlamasından farklı bir sıkıntısını görmedim ama tavsiye etmem ben kendi eş dost çevreme.
Peki ne gibi kısıtlamaları var ?

Peki Viewsonic XG2401 modeli iyi midir ? Ve HDMI ile 144 hz alabiliyor muyum yoksa illa DP lazım mı ?
Veya Samsung LC24FG73FQMXUF modeli iyi midir ?
Ben kendi monitörümden çıkan HDMI kablosu ile 144 HZ alabiliyorum. Karşılaştırdığınız iki monitör arasında ki en temel fark panelleri. Samsung VA panel kullanıyorken ViewSonic TN panel kullanıyor. Kronik sorunları var mı bilmiyorum her iki modelde fakat Samsung daha alınası geldi bana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı