Çözüldü Viewsonic VX2458-C-mhd HDMI ile bilgisayar görüntüsünü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetozkann

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta görmüş olduğunuz monitörden var. HDMI ile bilgisayara bağlayınca görüntü alamıyorum fakat HDMI ile başka bir cihaza (örneğin PlayStation gibi) bağlayınca ve DisplayPort, DVI'dan bağlayınca anca alabiliyorum görüntü. Geçici olarak HDMI kullanmam lazım nasıl halledebiliriz bu durumu?

DSC_1330.JPG

Çözüm
Ekran kartının HDMI çıkışını televizyon ile test edin bence o arızalı.
Bu hata çoğu kişide oluyor, ekran kartında sorun yok denedim televizyonda. Belki bir çözümü vardır diye sordum.

Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım, ekran kartı driver'ını yükleyince düzeldi. Teşekkürler.
Başlıkta görmüş olduğunuz monitörden var. HDMI ile bilgisayara bağlayınca görüntü alamıyorum fakat HDMI ile başka bir cihaza (örneğin PlayStation gibi) bağlayınca ve DisplayPort, DVI'dan bağlayınca anca alabiliyorum görüntü. Geçici olarak HDMI kullanmam lazım nasıl halledebiliriz bu durumu?

Eki Görüntüle 460133

Bu hata çoğu kişide oluyor, ekran kartında sorun yok denedim televizyonda. Belki bir çözümü vardır diye sordum.

Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım, ekran kartı driver'ını yükleyince düzeldi. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı