Çözüldü ViewSonic VX2758-2KP-mhd nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yekta.t

Decapat
Daha fazla  
Vatan 2999 TL'den satılan bu monitör nasıldır acaba? IPS olup 1 ms 144Hz ve 2K çözünürlüğe sahip bu monitör, diğer rakiplerine göre bayağı uygun fiyatta sizce alınır mı?

Çözüm
Ben Ekim 2019'da VX3258KC modelini satın aldım. Bu VX serisinde ölü piksel çıkma olayı çok rastlanan bir sorun. Ayrıcas servisine KVK bakıyor o yüzden sağlam ürünü bile hasarlı yolladılar. Ama bir şekilde iade edip Asus Tuf VG27VQ modeline geçince anladım ki Viewsonic'in paneli daha iyi. Gerek renkler gerek tepkisi uzun süre Samsung eski 60 hz Lcd bir ürün kullandıktan sonra Viewsonic çok kaliteli gelmişti ama Asus öyle değil mesela. Bence iyi ama ölü piksel'den yana sorun yaşama ihtimali dışında tercih edilebilir.
Vatan 2999 TL'den satılan bu monitör nasıldır acaba? IPS olup 1 ms 144Hz ve 2K çözünürlüğe sahip bu monitör, diğer rakiplerine göre bayağı uygun fiyatta sizce alınır mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada baya iyi test sonuçları. Ben aldım ama IPS ışık sızması biraz fazla olunca iade ettim. G-sync hatasız çalışıyordu, oyun performansı çok iyiydi.

Bu daha iyi bir tercih olabilir.
bu VA panel ama
Bana göre daha iyi olacaktır.
bu attığınız VA panel ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada baya iyi test sonuçları. Ben aldım ama IPS ışık sızması biraz fazla olunca iade ettim. G-sync hatasız çalışıyordu, oyun performansı çok iyiydi.

ışık sızması tamamen şans işi sanırım benim şuan kullandığım IPS monitörde de var, iade ettikten sonra aldığın monitör neydi acaba

Ben Ekim 2019'da VX3258KC modelini satın aldım. Bu VX serisinde ölü piksel çıkma olayı çok rastlanan bir sorun. Ayrıcas servisine KVK bakıyor o yüzden sağlam ürünü bile hasarlı yolladılar. Ama bir şekilde iade edip Asus Tuf VG27VQ modeline geçince anladım ki Viewsonic'in paneli daha iyi. Gerek renkler gerek tepkisi uzun süre Samsung eski 60 hz Lcd bir ürün kullandıktan sonra Viewsonic çok kaliteli gelmişti ama Asus öyle değil mesela. Bence iyi ama ölü piksel'den yana sorun yaşama ihtimali dışında tercih edilebilir.

Çözüm
Teşekkürler yorum için, ölü pixel çıkarsa yenisi mi yolluyorlar yoksa para iadesi mi yapıyorlar açıkçası bu fiyatta başka bir alternatifi yok o yüzden yenisini yollamalarını isterdim

bu VA panel ama

bu attığınız VA panel ama

ışık sızması tamamen şans işi sanırım benim şuan kullandığım IPS monitörde de var, iade ettikten sonra aldığın monitör neydi acaba
Bu arada Viewsonic ve şuan kullandığım Asus'ta Va paneldi ve ışık sızması ikisinde de vardı. Genelde 32 inç modlelerde fiyat olarak orta segmentte olunca ışık sızması kaçınılmaz gibi oluyor ama 27 inç Asus'ta da var yani yine şans işi ama 27 inç'te her zaman çok olmayabilir. Aynı ürün bile değişiklik gösterebilir.
Teşekkürler yorum için, ölü pixel çıkarsa yenisi mi yolluyorlar yoksa para iadesi mi yapıyorlar açıkçası bu fiyatta başka bir alternatifi yok o yüzden yenisini yollamalarını isterdim
Şu Linkte yaşadığım süreci anlatmıştım. İleri sayfalarda yaşadığım detaylar da var hatta servisten gelen hasarlı haliyle fotoğrafını da eklemiştim bakarsınız.
Ben Tüketici Hakem Heyeti ile değiştirebildim. Servise yolladığımda 1 piksel için değişim olmaz dendi ve sağ tarafından kasası açık kalmış ve çizik bir şekilde sıfır monitörüm bana yollandı. O yüzden servisi kalitesiz KVK. Paneli bence iyiydi dediğim gibi renkleri ince ayarları yapılınca güzel oldu ama bir daha ViewSonic tercih edecek olursam daha Premium bir model alıp piksel garantili modellerini tercih ederim şahsen. Ekim 2019'da aldığım ürünün para iadesi mart 2020'de oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı