ViewSonic VX3258-2KC-mhd ölü piksel problemi

14 gün geçmeden hemen iade işlemlerini başlatın. Yok servis raporuymuş da yok bilmem bir şeymiş de saçmalık.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade veya değişim yapabilirsiniz. İade veya değişim almayıp servis raporu bilmem neyle uğraştırıyorlarsa vakit kaybetmeden Tüketici Hakları Hakem Heyetine başvurun. @BilgisayarKurdu hocamız daha iyi yardımcı olur.

Etiketim işlememiş herhalde, etiketlerseniz sevinirim.

İşte garip olan beyaz olması zaten. Acaba pazartesi gününe kadar kullansam sorun olur mu?
Usta çok rahatsız etmiyor böylede gider diyorsan kullan. Fakat ben rahatsızım bu durumdan diyorsan paketle en kısa zamanda iade et. Bir hafta koşulsuz şartsız iade hakkın var. Servisle falan hiç uğraşma. Büyük ihtimalle ürünün kendisi duruyordur hala. Tekrar al.

Usta çok rahatsız etmiyor böylede gider diyorsan kullan. Fakat ben rahatsızım bu durumdan diyorsan paketle en kısa zamanda iade et. Bir hafta koşulsuz şartsız iade hakkın var. Servisle falan hiç uğraşma. Büyük ihtimalle ürünün kendisi duruyordur hala. Tekrar al.
Yok valla 2000₺ verdim 7 yıllık monitörümden geçtim ve böyle ortada nokta ile kullanmak olmaz. Defolu kusurlu ürün sonuçta.
14 gün geçmeden hemen iade işlemlerini başlatın. Yok servis raporuymuş da yok bilmem bir şeymiş de saçmalık.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade veya değişim yapabilirsiniz. İade veya değişim almayıp servis raporu bilmem neyle uğraştırıyorlarsa vakit kaybetmeden Tüketici Hakları Hakem Heyetine başvurun. @BilgisayarKurdu hocamız daha iyi yardımcı olur.

Etiketim işlememiş herhalde, etiketlerseniz sevinirim.
Hocam heyet ile iş uzar. Getir götür yapacak vaktim yok ondan servis raporu gerekiyorsa en kolayı o zaten. Şimdi tekrar arayıp bilgi alıcam zaten.

Yok valla 2000₺ verdim 7 yıllık monitörümden geçtim ve böyle ortada nokta ile kullanmak olmaz. Defolu kusurlu ürün sonuçta.

Hocam heyet ile iş uzar. Getir götür yapacak vaktim yok ondan servis raporu gerekiyorsa en kolayı o zaten. Şimdi tekrar arayıp bilgi alıcam zaten.
O zaman direkt götür iade olarak gönder servisle falan hiç uğraşma. Gönder ardından aynı üründen tekrar sipariş ver.

Ürün indirimli ve yarın bitiyor. Tekrar sipariş verecek limitim yok.
Ürün ayıplı, ayıplı ürün kullanmaktansa 200-300 TL zarara girmeyi tercih ederim. Amazon'da mesela aynı monitörden 1800 TL'ye, N11'de 2000 TL'ye satılıyor.

Bu vaka zaten Hepsiburada'nın ilk vakası değil. Daha önce de Hepsiburada'nın bu davranışına rastladım. İadenizi alın, aynı modeli daha ucuza alırsınız. Tek internet alışveriş sitesi Hepsiburada değil sonuçta.

Limit arttırma şansın var mı?
Maalesef yeni arttırdım bu ürün için.
Ürün ayıplı, ayıplı ürün kullanmaktansa 200-300 TL zarara girmeyi tercih ederim. Amazon'da mesela aynı monitörden 1800 TL'ye, N11'de 2000 TL'ye satılıyor.

Bu vaka zaten Hepsiburada'nın ilk vakası değil. Daha önce de Hepsiburada'nın bu davranışına rastladım. İadenizi alın, aynı modeli daha ucuza alırsınız. Tek internet alışveriş sitesi Hepsiburada değil sonuçta.
Yıllardır büyük alışverişlerimi yapıyorum ve ilk kez böyle bir sorun yaşadım. Türkiye'de benim için en iyisi şuan Hepsiburada. N11 vs. gibi sitelerle uğraşmak istemediğimden aldım Hepsiburada'dan.

Hepsiburada ile görüştüm ve direkt kendilerinde yollayıp onların bu servis süreciyle ilgilenebileceğini söylediler. Sadece kendi sattıkları ürünlerde bu prosedür işliyormuş. Bu benim için bir artı kazandı. Bakalım ne kadar sürecek bu süreç. Buradan genel bilgi olması için süreci yazmayı düşünüyorum.
Evet arkadaşlar bugüne kadar bu kısa sürede monitör ile ilgili baya süreç yaşadım. Aslında neredeyse pazar gününden beri her gün hepsiburada whatsapp müşteri hizmetleri ile yazıştım. Hatta yetersiz görünce aradım. Geçen hafta cumartesi Viewsonic servisine yaşadığım sıkıntıyı ve nasıl servise yollayacağımı sordum ve ölü piksel'in 1 fotoğrafını yükledim. Baktım geri dönüş yok pazartesi Hepsiburada'ya yolladım ve onlar servise yolladı (20 iş içerisinde dönüş sağlanacaktır dendi). Bugün istenmeyen maillerime bakarken aslında pazartesi Viewsonic'in dönüş yaptığını gördüm. Kısaca 1 piksel'in değişim için yeterli olmadığını söylüyorlardı. Bugün Hepsiburada'yı arayıp servisten gelen mesajı söyledim ve ürünü değiştirmeyecekseniz tüketici hakem heyetine başvuracağımı o yüzden servisten geri çağırılmasını yani tarafıma iadesini istedim. Talep oluşturuldu ve 4 iş günü dendi. Yani pazartesi anca dönüş yapacaklar. 1 saat önce falan tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Bakalım artık daha elime gelir gelmez sorununu bildirdiğim ürün için Hepsiburada yardımcı olmayıp beni üretici firma ile uğraştırıyor. Yani kendi kalitesini bu konu dışında tutuyor. 3 yıldır binlerce tl alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım ama ilk sorunumda böyle bir sorun yaşatmaları sanırım baya soğuttu beni. İlerleyen süreçte tekrar buraya yazacağım. Şikayet var üzerinden konu oluşturdum bu arada yapabileceğim herşeyi yaptım.
20191107_211717.png

Screenshot_20191107-212805.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı