ViewSonic XG2401 İncelemesi

@HalilBey Kesinlikle öneririm. Oldukça memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Hala kullanmaktayım. Yurtdışından sorun çıkacağını sanmıyorum. Garanti durumunu kontrol edip alın ama.

Hocam ben de geçen gün aldım monitörü şuan daha sistemi toplamadım ama laptopu monitöre bağladım. Ayarlardan 120hz ye kadar çıkıyor. Heralde laptop o kadar destekliyor. Şuanki sorunum bilgisayarın sesi değişti müzik açıyorum çok ince ve hızlı ne yapmam lazım?

sRGB ve Adobe RGB değerleri nasıl? Renk kalitesini merak ediyorum.

Onları nasıl test edebileceğimizi söylerseniz, yardımcı olmaya çalışırım.

Renk kalitesi beni oldukça tatmin ediyor ama daha resmi ve gerçekçi sonuçlar için o testleri nasıl yapılacağını biliyorsanız, buraya yazarsanız denemeye çalışırım. Sonuçları burada paylaşırım.

Yöntemi bilmiyorum ama şu an kullandığım ekranın sRGB değerinin %100, Adobe RGB değerinin %75 olduğunu öğrendim. Renk kalitesi mükemmele yakın (TN panel).

Hayırlı olsun seneye cihaz bende. [emoji3][emoji3][emoji3] (Aynısından alcam)

@HalilBey Kesinlikle öneririm. Oldukça memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Hala kullanmaktayım. Yurtdışından sorun çıkacağını sanmıyorum. Garanti durumunu kontrol edip alın ama.
Merhabalar. Hala memnun musunuz acaba? Ben de almayı düşünüyorum.

Neyse aldım hazırlanıyor sipariş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…