ViewSonic XG2401 İncelemesi

Anladım benim eski monitör VA onda görüntüler bozulmuyor farketmiyosun o zaman AOC de oyun diğer monitörde film izlemek için kullanacağım.

XG2401 ve XG2402 arasında 60₺ fark var sizce değer mi? Resmi sitesinden özelliklerine baktığımda bir fark göremedim ama bir forumda XG2402'nin HDMI üzerinden de FreeSync desteği olduğunu yazmışlar. Ben laptopa bağlayacağım için FreeSync kullanamayacağım muhtemelen. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?

@sarahsoles Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler, ikilemde kalmış biri olarak kafamda ki bütün sorulara cevap verdiniz. Umarım sosyalde bu yazı ve anlatımdan örnek alınır. Şuan için bir sorun yoktur umarım monitörde, GTX1660 Tİ ile kullanmayı düşünüyorum.

O zamandan bu zamana çok fazla güncelleme geldi fakat Gsync performansı hâlâ aynı, bir ilerleme ya da gerileme yok. Gönül isterdi ki Low Framerate Compensation için ayarlamalar eklensin fakat şimdilik bu şekilde devam.

Ürün olarak f/p açısından güncel en alınabilir monitör ,araştırdığım kadarı ile en azından denenmiş olarak.

Çok güzel inceleme olmuş. Eline sağlık. Tam da bu monitörü almayı düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…