ViewSonic XG2405 vs AOC 24G2U

Nicknaim

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Oyuncu-Öğrenci
Herkese merhabalar. Monitör almam lazım. Şu anda halihazırda 24G2U kullanıyorum. Fakat benim değil, kendime alacağım. Öncelikle monitör gayet güzel fakat ViewSonic'i görünce aklımda girdi, fiyatları çok yakın olduğu için sıkıntı değil. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar. Monitör almam lazım. Şu anda halihazırda 24G2U kullanıyorum. Fakat benim değil, kendime alacağım. Öncelikle monitör gayet güzel fakat ViewSonic'i görünce aklımda girdi, fiyatları çok yakın olduğu için sıkıntı değil. Sizce hangisini almalıyım?

Hocam ikisi de güzel gibi duruyor. Ben tamamen görüntü olarak AOC seçerdim.

XG2405 24", 24G2U 23, 8".Bunun dışında fazla bir fark yok. Sizin hangi tür oyunları oynayacağınız büyük bir etken. Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız kesinlikle AOC tavsiye ediyorum.

XG2405 24", 24G2U 23, 8".Bunun dışında fazla bir fark yok. Sizin hangi tür oyunları oynayacağınız büyük bir etken. Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız kesinlikle AOC tavsiye ediyorum.

Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum AOC'u dediğiniz gibi rekabetçi oyunlarda bir adım öne taşıyor muhtemelen AOC alacağım, teşekkürler.
Aranızda ikisinden birisini kullanan varsa cevaplayabilir mi bir kaç sorum olacak...

İkisi de aynı ürün. Farklı marka etiketiyle piyasada. Bir fikir oluşturacaksa ben ViewSonic marka olanını uzun süredir sorunsuz kullanıyorum.

XG2405'de 23'8 yanlış yazılmış veya bilerek böyle yazılmış bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı