Viper Mini vs Pulsefire Haste

Nokro

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi. Aralarında fiyat farkı var 2 katı neredeyse ancak hafif ve güzel mouselar. Siz olsanız hangisini alırdınız?

Hocam viper mini kullanıcısı olarak sorunuz varsa sorabilirsiniz 500 lira pulsefire verilmez daha iyileri var eğer hafif mouse seviyorsanız bence 66 gram çok hafif bir mouse viper mini ama alıştınız mı özellikle hafif mousların kontrolü daha iyidir ve bu arada IPS değeri 300 gayet iyi beğeniyorum iyi ki de almışım ve razer yani hocam

Hocam viper mini kullanıcısı olarak sorunuz varsa sorabilirsiniz 500 lira pulsefire verilmez daha iyileri var eğer hafif mouse seviyorsanız bence 66 gram çok hafif bir mouse viper mini ama alıştınız mı özellikle hafif mousların kontrolü daha iyidir ve bu arada IPS değeri 300 gayet iyi beğeniyorum iyi ki de almışım ve razer yani hocam
Bende yaklaşık 2 yıldır G102 kullanıyorum 85 gr. Yeni mouse hafif almak istedim ve viper mini boyut olarak yakın 102 ye çok da güzel bir görüntüsü var. Şuan en ucuz hepsiburada da var eğer bir sorun olursa 2-3 gün içinde iade edebiliyor muyum?

Bende Viper Mini kullanıyorum 2-3 gündür ve şunu söyleyebilirim çok güzel bir mouse (uzun vadede ne olacağını bilmiyorum ama) sadece sol ve sağ clickler biraz oynuyor onun dışında sorun yok. (clicklerin oynama durumunu hissetmiyorum sadece elimle oynatırken görebiliyorum yani sorun olacağını sanmıyorum.)

Bende yaklaşık 2 yıldır G102 kullanıyorum 85 gr. Yeni mouse hafif almak istedim ve Viper Mini boyut olarak yakın 102'ye çok da güzel bir görüntüsü var. Şu an en ucuz Hepsiburada'da var eğer bir sorun olursa 2-3 gün içinde iade edebiliyor muyum?

Hocam eliniz büyük mü küçük mü bu mouse küçük eller için iyidir aslında elinizin yarısı boşta kalmasın.

Hocam Viper Mini kullanıcısı olarak sorunuz varsa sorabilirsiniz 500 lira PulseFire verilmez daha iyileri var eğer hafif mouse seviyorsanız bence 66 gram çok hafif bir mouse Viper Mini ama alıştınız mı özellikle hafif mousların kontrolü daha iyidir ve bu arada IPS değeri 300 gayet iyi beğeniyorum iyi ki de almışım ve Razer yani hocam.

500 liraya daha iyileri ne vardır acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı