OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, ben bir sanal makine kurmak istiyordum ama sanal makinedan grfical install seçtiğimde resimdeki gibi bir hata aldım ve orijinal sitesinden Kali Linux'u indirdim. Yani ISO da bir sorun yok. Dosya Ekleri linux.PNG 4,7 KB · Görüntüleme: 141
Arkadaşlar merhaba, ben bir sanal makine kurmak istiyordum ama sanal makinedan grfical install seçtiğimde resimdeki gibi bir hata aldım ve orijinal sitesinden Kali Linux'u indirdim. Yani ISO da bir sorun yok.
Çözüm 3 3 350070 26 Ocak 2021 Virtual Box'ın İşlemci/CPU ayarlarından, PA/NX gibi bir seçenek var onu aktif ederek deneyin. Aktif ettiysen, pasif yap öyle dene. Bir de BIOS ayarlarında sanallaştırmayı açman, sanal makine için çok önemlidir. Kasmaması için gerekli yani.
Virtual Box'ın İşlemci/CPU ayarlarından, PA/NX gibi bir seçenek var onu aktif ederek deneyin. Aktif ettiysen, pasif yap öyle dene. Bir de BIOS ayarlarında sanallaştırmayı açman, sanal makine için çok önemlidir. Kasmaması için gerekli yani.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 26 Ocak 2021 #2 Virtual Box'ın İşlemci/CPU ayarlarından, PA/NX gibi bir seçenek var onu aktif ederek deneyin. Aktif ettiysen, pasif yap öyle dene. Bir de BIOS ayarlarında sanallaştırmayı açman, sanal makine için çok önemlidir. Kasmaması için gerekli yani. Artı 0 Eksi Çözüm
Virtual Box'ın İşlemci/CPU ayarlarından, PA/NX gibi bir seçenek var onu aktif ederek deneyin. Aktif ettiysen, pasif yap öyle dene. Bir de BIOS ayarlarında sanallaştırmayı açman, sanal makine için çok önemlidir. Kasmaması için gerekli yani.
KS KS OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2021 #3 350070 dedi: Virtual Box'ın İşlemci/CPU ayarlarından PA/NX gibi bir seçenek var onu aktif ederek deneyin. Aktif ettiysen, pasif yap öyle dene. Bir de BIOS ayarlarında sanallaştırmayı açman, sanal makine için çok önemlidir. Kasmaması için gerekli yani. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Zaten sanallaştırma açıktı. Pasif kalmış PA/NX. Onu düzelttim teşekkürler. Artı 0 Eksi
350070 dedi: Virtual Box'ın İşlemci/CPU ayarlarından PA/NX gibi bir seçenek var onu aktif ederek deneyin. Aktif ettiysen, pasif yap öyle dene. Bir de BIOS ayarlarında sanallaştırmayı açman, sanal makine için çok önemlidir. Kasmaması için gerekli yani. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Zaten sanallaştırma açıktı. Pasif kalmış PA/NX. Onu düzelttim teşekkürler.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 26 Ocak 2021 #4 OYUNM dedi: Çok teşekkür ederim. Zaten sanallaştırma açıktı. Pasif kalmış PA/NX. Onu düzelttim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir de misafir eklentileri yazılımı vardır. Kali'yi kurduktan sonra, daha iyi verim almak için misafir eklentilerini de kurun. Artı 0 Eksi
OYUNM dedi: Çok teşekkür ederim. Zaten sanallaştırma açıktı. Pasif kalmış PA/NX. Onu düzelttim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir de misafir eklentileri yazılımı vardır. Kali'yi kurduktan sonra, daha iyi verim almak için misafir eklentilerini de kurun.
KS KS OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2021 #5 350070 dedi: Bir de misafir eklentileri yazılımı vardır. Kali'yi kurduktan sonra, daha iyi verim almak için misafir eklentilerini de kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
350070 dedi: Bir de misafir eklentileri yazılımı vardır. Kali'yi kurduktan sonra, daha iyi verim almak için misafir eklentilerini de kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.