VirtualBox Kali Linux kurulum hatası

OYUNM

Picopat
Yer
Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bir sanal makine kurmak istiyordum ama sanal makinedan grfical install seçtiğimde resimdeki gibi bir hata aldım ve orijinal sitesinden Kali Linux'u indirdim. Yani ISO da bir sorun yok.

Dosya Ekleri

• linux.PNG
    linux.PNG
    4,7 KB · Görüntüleme: 141
Çözüm
Virtual Box'ın İşlemci/CPU ayarlarından, PA/NX gibi bir seçenek var onu aktif ederek deneyin.
Aktif ettiysen, pasif yap öyle dene.

Bir de BIOS ayarlarında sanallaştırmayı açman, sanal makine için çok önemlidir. Kasmaması için gerekli yani.
Virtual Box'ın İşlemci/CPU ayarlarından PA/NX gibi bir seçenek var onu aktif ederek deneyin.
Aktif ettiysen, pasif yap öyle dene.

Bir de BIOS ayarlarında sanallaştırmayı açman, sanal makine için çok önemlidir. Kasmaması için gerekli yani.

Çok teşekkür ederim. Zaten sanallaştırma açıktı. Pasif kalmış PA/NX. Onu düzelttim teşekkürler.

Çok teşekkür ederim. Zaten sanallaştırma açıktı. Pasif kalmış PA/NX. Onu düzelttim teşekkürler.
Bir de misafir eklentileri yazılımı vardır. Kali'yi kurduktan sonra, daha iyi verim almak için misafir eklentilerini de kurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı