A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Mayıs 2023 #1 VirtualBox ile macOS Monterey kurmaya çalışıyorum. Videoda gösterilen şeyleri yaptım. Açılırken siyah ekran geliyor, üzerinde yazılar kayıyor sonra yeniden başlıyor ve aynısı oluyor. Kullandığım dokümanlar: ISO dosyası: macOS Monterey 12.6.3 Sanal Sistem kurulum imajı Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
VirtualBox ile macOS Monterey kurmaya çalışıyorum. Videoda gösterilen şeyleri yaptım. Açılırken siyah ekran geliyor, üzerinde yazılar kayıyor sonra yeniden başlıyor ve aynısı oluyor. Kullandığım dokümanlar: ISO dosyası: macOS Monterey 12.6.3 Sanal Sistem kurulum imajı Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Kullandığın islemci AMD mi? VMware workstation ile dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Mayıs 2023 #3 Kleyn dedi: Kullandığın islemci AMD mi? VMware workstation ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır Intel i7 6. nesil. Şimdi tekrardan baştan kurmayı deniyorum. Olmazsa dediğiniz gibi VMware ile deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Kullandığın islemci AMD mi? VMware workstation ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır Intel i7 6. nesil. Şimdi tekrardan baştan kurmayı deniyorum. Olmazsa dediğiniz gibi VMware ile deneyeceğim.
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 2 Mayıs 2023 #4 Eğer sisteminiz uyumluysa Hackintosh öneririm bence daha iyi olur kullanım açısından. Artı 0 Eksi
KS KS A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Mayıs 2023 #5 PORTAKAL_SS dedi: Eğer sisteminiz uyumluysa Hackintosh öneririm bence daha iyi olur kullanım açısından. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Hackintosh düşündüm ama şahsen kurmaktan biraz çekindim diyebilirim. Kleyn dedi: Kullandığın islemci AMD mi? VMware workstation ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... VMware'da macOS seçeneği yok hocam. Son düzenleme: 2 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
PORTAKAL_SS dedi: Eğer sisteminiz uyumluysa Hackintosh öneririm bence daha iyi olur kullanım açısından. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Hackintosh düşündüm ama şahsen kurmaktan biraz çekindim diyebilirim. Kleyn dedi: Kullandığın islemci AMD mi? VMware workstation ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... VMware'da macOS seçeneği yok hocam.
akane Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Mayıs 2023 #6 Aloe Vera dedi: Hocam ben de Hackintosh düşündüm ama şahsen kurmaktan biraz çekindim diyebilirim. Eki Görüntüle 1764067 VMware'da macOS seçeneği yok hocam. Genişletmek için tıkla... Unlocker ile codeclemek gerek once. Rehberi izlediginden emin misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aloe Vera dedi: Hocam ben de Hackintosh düşündüm ama şahsen kurmaktan biraz çekindim diyebilirim. Eki Görüntüle 1764067 VMware'da macOS seçeneği yok hocam. Genişletmek için tıkla... Unlocker ile codeclemek gerek once. Rehberi izlediginden emin misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Mayıs 2023 #7 akane dedi: Unlocker ile codeclemek gerek once. Rehberi izlediginden emin misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... VirtualBox için kurulumu izledim hocam. Kleyn dedi: Kullandığın islemci AMD mi? VMware workstation ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun CMD'ye yazdığım kodlarda olduğunu düşünüyorum. Kodları CMD'ye yazmadan önce açılıyor, siyah ekranda kalıyor yeniden başlatıyor. Kodları CMD'ye yazınca VirtualBox'ta "iptal edildi" hatası alıyorum. Son düzenleme: 3 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
akane dedi: Unlocker ile codeclemek gerek once. Rehberi izlediginden emin misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... VirtualBox için kurulumu izledim hocam. Kleyn dedi: Kullandığın islemci AMD mi? VMware workstation ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun CMD'ye yazdığım kodlarda olduğunu düşünüyorum. Kodları CMD'ye yazmadan önce açılıyor, siyah ekranda kalıyor yeniden başlatıyor. Kodları CMD'ye yazınca VirtualBox'ta "iptal edildi" hatası alıyorum.