Virüs bulaşan sisteme ne yapılır?

Kaspersky bulamadı MBAM'ı indırdım deniyorum
Hocam Kaspersky Tam Taraması bu kadar kısa süremez? Taramaları hızlı değil Tam Tarama yapın.

Virüs olmadığını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam nasıl kurtulacağını anlatıyor. Virüs değil.
Kendi sitelerinde de paylaşılmış.
Veya virüs var fakat dediğim gibi.

Virüs taramalarından sonra söylenir bu durum, baktık hiç bir AV uygulaması bulamadı, bunu deneriz. Fakat crack yükledikten sonra olması pek normal değil.

Virüs olmadığını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam nasıl kurtulacağını anlatıyor. Virüs değil.
Kendi sitelerinde de paylaşılmış.
Veya virüs var fakat dediğim gibi.

Yaptım bunu inşallah olmaz

Hocam Kaspersky tam taraması bu kadar kısa süremez? Taramaları hızlı değil tam tarama yapın.

Virüs taramalarından sonra söylenir bu durum, baktık hiçbir av uygulaması bulamadı, bunu deneriz. Fakat crack yükledikten sonra olması pek normal değil.

Kaspersky hala devam edıyor mwabda 1 tane bulmuş ama oda hala devam ediyor.

Mwab buldu bir tane sildim Kaspersky hala 3 saat var ancak dediğiniz gibi sorun olmadı.
Mwab değil hocam MBAM. Ayrıca Emsisoft Emergency Kit ve ESET Online Scanner ile de Tarama yapın bu taramalardan sonra. İkisi de tam tarama olacak! Bulunanları Karantinaya taşıyın veya silin.

İkisini aynı anda yapmasaydiniz keşke... Çakışırlar. Aynı anda yüklemek bile hata.
Hocam MBAM ile Kaspersky çakışabilirler. Bu konuda haklısınız. Bende çakıştılar 1 kez. MBAM'ı Free sürüme alıp şu ayarları yapsın arkadaş:
ESET Online Scanner ve Emsisoft Emergency Kit portable programlar, yani tarayıp kapatıyorsunuz kurulumsuz. Hala bulamazsa hiç biri en son seçenek olarak AVG denettireceğim artık. Ancak ben ESET'ten çok umutluyum. Zira yeni çıkan zararlı tiplerini ilk bulan ESET oluyor hep.
En kötü durumda şunu uygulayacak:Rehber: Bilgisayar virüsleri nasıl temizlenir?

Mwab değil hocam MBAM. Ayrıca Emsisoft emergency kit ve ESET Online scanner ile de tarama yapın bu taramalardan sonra. İkisi de tam tarama olacak! Bulunanları karantinaya taşıyın veya silin.

Hocam MBAM ile Kaspersky çakışabilirler. Bu konuda haklısınız. Bende çakıştılar 1 kez. MBAM'ı Free sürüme alıp şu ayarları yapsın arkadaş:
ESET Online scanner ve Emsisoft emergency kit portable programlar, yani tarayıp kapatıyorsunuz kurulumsuz. Hala bulamazsa hiçbiri en son seçenek olarak AVG denettireceğim artık. Ancak ben ESET'ten çok umutluyum. Zira yeni çıkan zararlı tiplerini ilk bulan ESET oluyor hep.
En kötü durumda şunu uygulayacak:Rehber: Bilgisayar virüsleri nasıl temizlenir?

Kral Kaspersky'da bulamadı MBAM'da bulamadı npe indirdim oda bulamadı PowerShell'in son sümünü indirdim yine olmadı hala aynı şeyi diyor eski sürümünü silip deneyeceğim şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı