Ergun_Bey06
Centipat
Daha fazla
Herkese iyi akşamlar Windows 10 işetim sistemli PC'me kardeşim sağ olsun bir oyun indireceğim diye 20 tane siteden uygulama indirmiş sorunum.
+Pc'm inanılmaz derecede yavaşladı.
+Uygulama oyun simgelerinin yazısı değişti ve pencereyi hareket ettirirken değişik şekilde hareket ediyor.
+Csgodaki Full görüntü ayarları en yüksekteyken 350 FPS alan pc'm en düşük ayarlarda 40 FPS alıyor.
+Müzik sesleri oyun içi seslerde değişik bir kesilme yaşanıyor.
Sanırım bilgisayarıma virüs bulaştı bu konuda nasıl bir süreç izlemeliyim internet kafede format attırmayı düşünüyorum Avira adlı virüs koruma programıyla anladığım kadarıyla her şeyi taradım temizledim falan ama hala aynı sorun var.
Nasıl bir süreç izlemeliyim ne yapmalıyım.
Aşağıdaki oyun simgelerini olduğu fotoğrafta yazılar değişik.
Pencere olan fotoğrafta da pencere bir yerden bir yere götürürken olan bir sorun var tam anlatamadım.
+Pc'm inanılmaz derecede yavaşladı.
+Uygulama oyun simgelerinin yazısı değişti ve pencereyi hareket ettirirken değişik şekilde hareket ediyor.
+Csgodaki Full görüntü ayarları en yüksekteyken 350 FPS alan pc'm en düşük ayarlarda 40 FPS alıyor.
+Müzik sesleri oyun içi seslerde değişik bir kesilme yaşanıyor.
Sanırım bilgisayarıma virüs bulaştı bu konuda nasıl bir süreç izlemeliyim internet kafede format attırmayı düşünüyorum Avira adlı virüs koruma programıyla anladığım kadarıyla her şeyi taradım temizledim falan ama hala aynı sorun var.
Nasıl bir süreç izlemeliyim ne yapmalıyım.
Aşağıdaki oyun simgelerini olduğu fotoğrafta yazılar değişik.
Pencere olan fotoğrafta da pencere bir yerden bir yere götürürken olan bir sorun var tam anlatamadım.