Virüs için format şart mıdır?

Aslında virüslü bir şey indirdiğim sayılmaz. Single player oyun için hack ve mod indirmiştim sitelerden. Bazıları trojan ve hacktool dedi ama site güvenilir herkes öneriyor. Ben iyice temizledim, yani tedirgin oldum, ondan söyledim. KVRT ile sıkıntı çıkmadı, komple silmiş midir?
Bari indirecekseniz VirusTotal'den geçirin. Bitdefender, Sophos ve Kaspersky tehdit bulmuşsa zaten indirilmez. Orada da tehdit adı yazıyordur. False positive olmadığından emin olmak için internetten araştırırsın, biter iş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kvrt diyen oldu mu size? Herkes kuyuya atlıyorsa sende mi atlayacaksın?

Evet, KVRT öneriyor buradaki bir arkadaş.

Bari indirecekseniz VirusTotal'den geçirin. Bitdefender, sophos ve Kaspersky tehdit bulmuşsa zaten indirilmez. Orada da tehdit adı yazıyordur. False positive olmadığından emin olmak için internetten araştırırsın, biter iş.

Avira, Kaspersky, Norton vs. bir şey bulmuyor. McAfee ve adı bilinmeyenler buluyor trojan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada katkıda bulunan bir adam var. Adı aklımda değil. Kazim Karabekir resmi vardı sanırım profil fotoğrafında. KVRT öneriyor, yeter diyor. Yalan mı söyleyeyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
KVRT öneriyor yeter diyor.
Konuda yazan yok başka yerlerde yazanlar bizi ilgilendirmiyor. Başka konuda gördüklerin de sizi ilgilendirmez. Kişiye özel öneriliyor yazılımlar. Kısaca yalan söylemiş oluyorsun, konu sizin gidiyorsunuz başkasının konusunda önerileni okudum diyorsunuz.
Neyse ne yapıyorsanız yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı