Virüs olan bilgisayara takılan flash başka bir bilgisayara takılınca o bilgisayara virüs bulaşır mı?

Hocam virüslü olan laptopta Windows güvenliğinde virüs bildirimi geliyordu ama 2. bilgisayar şu an açık boş boş duruyorum ama hiçbir bildirim gelmiyor Windows güvenliğinden.

Hatta üstüne bir de Avast'tan tam virüs taraması yaptım kötü amaçlı yazılım bulamadı.
O zaman sorun yoktur hocam, remnit virusu USBlere ve bazen hardiskin MBR ına sizabilen bir virüs, benim dedigim tedbir amaçlı

Ramnit virüsü, Ramnit.a, Ramnit.b gibi farklı varyasyonları olan oldukça tehlikeli bir virüstür. Html, exe, dll gibi farklı dosya türlerine bulaşan Ramnit virüsü uzaktan kontrol edilip işlem yaptırılabiliyor.

Kötü niyetli kişiler Ramnit virüsünü uzaktan yönlendirebiliyorlar. Ramnit virüsü internetten dosya indirebiliyor ve bunları çalıştırabiliyor aynı zamanda ekran görüntüsü alarak belirlenen sunuculara gönderebiliyor. USB den bulaşabiliyor direkt açılanlardan iyi sosyaller

Kaspersky indir tara kaspersky free yaz googleye

Vallaha hocam virüse bağlı, üsteki arkadaşın dediği gibi Malwarebytes indir, o eger bir şey demiyorsa sorun yoktur, ama o beleği sifirla sen gene de.

Tamamdır hocam şu an zaten Microsoft Windows kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı üzerinden tam tarama yaptırıyorum bir de garantiye almak için Malwarebytes üzerinden tarama yaparım, Malwarebytes'ı nasıl indirebilirim?

Tamamdır hocam şu an zaten Microsoft Windows kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı üzerinden tam tarama yaptırıyorum bir de garantiye almak için Malwarebytes üzerinden tarama yaparım, Malwarebytes'ı nasıl indirebilirim?
Burdan Cyber Security Software & Anti-Malware | Malwarebytes

For homeyi seçin umarım 🤞 Temizdir Pc niz iyi Geceler 😀

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    349,9 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı