Virüs sonrası hesaplara giriş yapılmaya çalışılıyor

Aly Joseph

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, dün çok güzel oltaya gelerek bilgisayarıma zararlı bir yazılım yükledim. Hemen fark ettim, fark edilmeyecek gibi değildi ve yarım saat içerisin de bilgisayara format attım. Bu olaylar dün yaşandı ve bugün içerisinde format atmama rağmen Epic Games hesabıma ve LinkedIn hesabıma giriş yapılmaya çalışıldı. Ne yapmam gerek? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, dün çok güzel oltaya gelerek bilgisayarıma zararlı bir yazılım yükledim. Hemen fark ettim, fark edilmeyecek gibi değildi ve yarım saat içerisin de bilgisayara format attım. Bu olaylar dün yaşandı ve bugün içerisinde format atmama rağmen Epic Games hesabıma ve LinkedIn hesabıma giriş yapılmaya çalışıldı. Ne yapmam gerek? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim, teşekkürler.
Format mi attınız bilgisayarı mi sıfırladınız? Yani diskte ki bütün verileri sildiniz değil mi?

Hesaplarınızın şifrelerini değiştirmediyseniz değiştirip 2 adımlı doğrulama ekleyin.
Hesaplarınızda bilgimediğiniz cihazlar bağlıysa kaldırın.

Hesaplarınızın şifrelerini değiştirmediyseniz değiştirip 2 adımlı doğrulama ekleyin.
Hesaplarınızda bilgimediğiniz cihazlar bağlıysa kaldırın.

Tam olarak az önce bağlı cihazları kaldırdım, 2 adımlı doğrulama her hesabımda vardır. Artık bundan sonrasında hakkımızda hayırlısı :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı