Virüs şüphesi

XxTRO

Centipat
Katılım
24 Temmuz 2022
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarda virüs mü var taratmadım ama bilgisayarı her açışımda CMD cıkıyor, sonra bir siteye atıyor rastgele.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen indirdiğin bir program arka planda PC başlatıldığında otomatik olarak çalışan programlar arasına yazılmış. Windows'ta BAŞLAT + R ile "Çalıştır" programını aç ve içine msconfig yaz.
 
Reklam virüsü (Adware) gibi duruyor. Bilgisayarınızı Windows üzerinde olan virüs ve tehdit koruması adlı yardımcısından bir taratın. Eğer bir virüs bulmazsa McAfee veya Avast ile ücretsiz deneme üyeliği başlatarak genel bir detaylı tarama yapın ve bulduğu virüsleri temizleyin.
 
Şu CMD ne için olursa olsun her açıldığında korkuyorum (bilerek açsam ve güvenilir olduğunu bilsem bile).

Reklam virüsü (adware) gibi duruyor. Bilgisayarınızı Windows üzerinde olan virüs ve tehdit koruması adlı yardımcısından bir taratın. Eğer bir virüs bulmazsa McAfee veya Avast ile ücretsiz deneme üyeliği başlatarak genel bir detaylı tarama yapın ve bulduğu virüsleri temizleyin.

Avast ne hocam ya Kaspersky, Malwarebytes varken?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda virüs mü var taratmadım ama bilgisayarı her açışımda CMD cıkıyor, sonra bir siteye atıyor rastgele.

1 hafta oldu başıma geleli ESET, malwerebytes vb. tarattım temizlettim ama ESET URL engellemeye devam etti. Kurtulamadım, format attım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen 2-3 ay önce kullandım ihtiyacımı fazlası ile karşıladı neden kötüleme yaptınız ki anlamadım, bahsettiğiniz anti-virüs firmaları da güzel firmalar ancak Avast'da kötü bir firma değil.
Avast iğrenç bir firma, silmeye çalışırsın silinmez virüs gibi yapışır yakana, onun yüzünden bilgisayar mavi ekran tarzı bir şey vermişti zamanında, format atmıştım mecburen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı