Çözüldü Virüs ve tehdit koruması acilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Skyrise

Decapat
Virüsten korumayı bir oyuna yama yapmak için kapatmıştım ancak bir daha açılmadı. Korumayı yeniden başlatınca resimdeki hatayı veriyor. En son bilgisayarı güncelleştirip kapattım. Bu hatanın güncelleme ile bir alakası var mıdır, veya çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 15998282251903638412144177903005.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 2.218
  • IMG_20200911_155114_1.jpg
    257,7 KB · Görüntüleme: 2.200
Çözüm
Konu nereden nereye gitti hangi antivirüs programınin iyi olduğunu değil, virüsten korumayı nasıl etkinleştireceğimi sordum.

Arkadaşın dediği kayıt defterini dene.
Arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır bu komutları yaz Sfc/scannow DISM.exe /Online /cleanup-image /scanhealth DISM.exe /Online /cleanup-image /restorehealth Sırasıyla Yazmayı unutma
Konu nereden nereye gitti hangi antivirüs programınin iyi olduğunu değil, virüsten korumayı nasıl etkinleştireceğimi sordum.

Arkadaşın dediği kayıt defterini dene.
Arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır bu komutları yaz Sfc/scannow DISM.exe /Online /cleanup-image /scanhealth DISM.exe /Online /cleanup-image /restorehealth Sırasıyla Yazmayı unutma

Çözüm
Konu nereden nereye gitti hangi antivirüs programı nin iyi olduğunu değil ,virüsten korumayı nasıl etkinleştireceğimi sordum.

Benim dediklerimi yapıştırdınız mı?

Benim dediklerimi yapıştırdınız mı?
evet yapıştırdım
fotorafmı atyım?

Son düzenleme:
Olduysa ne mutlu en iyi cevap için teşekkür ederim

"Windows Defender iki kez tıklayın. Sağ tarafta DisableAntiSpyware" sağ tarafta DisableAntiSpyware bölümü yok onu nasıl yapacağız hocam?

"Windows Defender iki kez tıklayın. Sağ tarafta DisableAntiSpyware" sağ tarafta DisableAntiSpyware bölümü yok onu nasıl yapacağız hocam?
"Eğer yoksa sağ tarafta boş yere sağ tık yapıp yeniye, oradan "DWORD (32-bit) değer" kısmına basın. Yeni oluşan dosyaya çift tıklayın ve ismini DisableAntiSpyware yapın, ardından sayıyı 0 yapıp yeniden başlatın." diye yazmıştım hocam yazıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…