Çözüldü Virüs ve tehdit koruması acilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Skyrise

Decapat
Virüsten korumayı bir oyuna yama yapmak için kapatmıştım ancak bir daha açılmadı. Korumayı yeniden başlatınca resimdeki hatayı veriyor. En son bilgisayarı güncelleştirip kapattım. Bu hatanın güncelleme ile bir alakası var mıdır, veya çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 15998282251903638412144177903005.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 2.217
  • IMG_20200911_155114_1.jpg
    257,7 KB · Görüntüleme: 2.199
Çözüm
Konu nereden nereye gitti hangi antivirüs programınin iyi olduğunu değil, virüsten korumayı nasıl etkinleştireceğimi sordum.

Arkadaşın dediği kayıt defterini dene.
Arama kısmına CMD yaz yönetici olarak çalıştır bu komutları yaz Sfc/scannow DISM.exe /Online /cleanup-image /scanhealth DISM.exe /Online /cleanup-image /restorehealth Sırasıyla Yazmayı unutma
Sorun bu.

Dosya Ekleri

• güv2ı.JPG
    23,4 KB · Görüntüleme: 82
  • güvı.JPG
    23,3 KB · Görüntüleme: 89
Komut istemini yönetici olarak açıp şu kodu:

Kod:
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Microsoft Defender" /v DisableAntiSpyware /t REG_DWORD /d 0 /f

kopyala yapıştır yapıp enter'a basın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Sorunu çözmesi lazım.

Kardeşim bunları çok defa yaptım zaten. Sen yazınca tekrar yaptım yok tepki vermiyor.

Kardeşim bunları çok defa yaptım zaten. Sen yazınca tekrar yaptım yok tepki vermiyor.
O zaman bilemiyorum hocam, bu komut zaten benim regedit'te yapmanı istediğim şeyi otomatik yapıyor. Bu da olmadıysa olay grup ilkelerinde olabilir ama o kadarı hakkında da fikir sahibi değilim maalesef, kusura bakma.

Çok büyük ihtimal o kardeşim başka türlüsü aklıma gelmiyor. (format hariç) yine de sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…