Virüs yedim

e-Devlet ve WhatsApp'a erişim sağlamış. Buradan belki özel bir bilgi edinip maddi veya manevi bir zarara yol açabilir.

Bende ondan bashediyorum paran falan çalınmadıysa derken herhangi bir zararı yoksa karşı tarafın çok bir şey olacağını zannetmiyorum manasında.

Ya hocam dalga geçceniz büyük ihtimalle ama olsun. Şu videodaki dosya:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açmayın.

yine bir free vp maduru inanmayın böyle şeylere bedava peynir sadece fare kapanında

Ya hocam dalga geçceniz büyük ihtimalle ama olsun. Şu videodaki dosya:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açmayın.

Virüs olduğu o kadar belli ki Riot'un veritabanını ele geçiren veritabanında veri güncelleyen adam nasıl böyle acemi bir program kodlayabilir bildiğin C# formda 1 resim 1 input 1 button 15 satır kod ile halletmiş 😆

Hala pek bilinmeyen bir virüsmüş. Orijinal hali .exe
Az önce .bat olan bir stealer yedim enayi gibi düzenle demeyip kodlarına bakmadan açtım. Bir kodlarına bakayım şunun dedim biraz aşağı indirdim. Bir baktım İngilizce yazılarla happy hacking! Thanks for using us yazıyordu. :D işin kötü tarafı babam e-Devlet'e girmiş WhatsApp'a girmiş onun dışında pek bir şey yok. Steam'e giremez doğrulama istiyor girmek için mailinde şifresini değiştireceğim zaten şimdi. Ne yapmalıyım nasıl gider bu? :D

Formatlayıp şifre değiştirin.
Afiyet olsun hocam. Tadı nasıl? Acılı diye duymuştum doğru mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı