Virüslü PC'ye format atarken Flash'a virüs geçer mi?

DarkS1de

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşım PC'sine format atmak istiyor ama virüs var mı yok mu bilmiyor. Bende ona bir flash verdim. Flash boştu şimdi o Flash'a kendisi format atmak için gerekenleri kurup atsa Flash'a virüs geçer mi? Geçerse format atarken Flash'tan virüs tekrar PC'ye bulaşır mı?

Merhaba, arkadaşım PC'sine format atmak istiyor ama virüs var mı yok mu bilmiyor. Bende ona bir flash verdim. Flash boştu şimdi o Flash'a kendisi format atmak için gerekenleri kurup atsa Flash'a virüs geçer mi? Geçerse format atarken Flash'tan virüs tekrar PC'ye bulaşır mı?

Evet kopyalama virüsü bulaşir önce Kaspersky kurun ve virüsleri silin ardından formatı atın.

Geçer, geçirdim. Tek Flash Bellek yüzünden çalıştığım kurumun tüm bilgisayarlarını ve belleklerini temizlemek zorunda kaldığım olmuştu. Format attıktan sonra PC reboot edilirken Flash belleği çekin sistemden size bulaşmış olmaz. Daha da kolayı antivirüs kullanın bu virüs bu kadar korkulduğu kadar bir şey değil bir çoğu sinir bozmak dışında bir şey yapmaz. Ben 21 senedir kullanıyorum bu bilgisayarı daha 1 sefer 5 sene önce kere Mining bir de ilk çıktığında MusaLLaT yedim. Onlar da formatla ya da Kaspersky ile taratınca geçerdi zaten.

Evet bir antivirüs indirip sildikten sonra format atın.

Dosya Ekleri

• Yeter_Artık_Technopat_Adam_Kaspersky_Önermeyi_Bırak.jpg
    Yeter_Artık_Technopat_Adam_Kaspersky_Önermeyi_Bırak.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 83

Virüs taraması yapıp virüsleri silin sonra format atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı