Virüslü site: indir.dosya.mobi

Anlatılmak istenen kısaca Gnu/Linux kullanın virüsler bulaşsa bile sisteminize zarar veremez. Kaldı ki 16 yıldır 1 tane virüse bile rastlamadım.
 
Wine bug to bug Windows uyumluluğu sağlayan bir uyumluluk katmanıdır. İçinde Windows geçen bir şey kullanıyorsanız sorumluluk alamam. Ancak bulaşsa bile sistem dosyalarına zarar veremeyecektir. Her türlü Windows'dan çok daha fazla güvenli.

Bak bu doğru. En son baktığımda wannaCry engel tanımıyordu ama.
 
Anti-virüs kullanmıyorum bu site veya virüs daha önce karşıma çıkmadı. Güncel Windows 10 kullanıyorsan zaten yeterli Defender ile beraber, tek yapacağın şey bulduğun her linke tıklamamak. Geçmişte kendini korumaktan aciz programlar mı koruyacak sistemi 2020 yılında. Gereksiz.

 
Anti-Virüs kullanmıyorum bu site veya virüs daha önce karşıma çıkmadı. Güncel Windows 10 kullanıyorsan zaten Defender yeterli. Geçmişte kendini korumaktan aciz programlar mı koruyacak sistemi 2020 yılında. Gereksiz.


Defender pek bir işe yaramıyor. Tehdit temizleme sorunu var.
ZIP bombları silemiyor mesela...
Ayrıca Defender'dan daha iyi ve daha hızlı Av'ler var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak bu doğru. En son baktığımda wannaCry engel tanımıyordu ama.

Supervisor haklarını elde edebilmesi için şifreni bilmesi gerekli başka türlü bir şey yapamaz. Belki o zamanlar bazı yöntemlerle root olmanın bir yolu vardır, o halde yapabilir. Başka da bir yolu yok, şifreni bilmesi gerekli. Büyük ihtimalle açıklar varsa da çoktan kapatılmıştır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı