Virüslü siteye girmek

Tabii ki de bu o kadar gelişmiş bir tehdit muhtemelen değildir ancak bulunan herhangi bir açıktan kolayca virüs bulaşabilir. Özellikle antivirüs sistemi yoksa veyahut güncel değilse açıklardan virüs bulaşabilir. Buna imkansız demek yanlış bilgilendirmedir. Ama zor olduğunu kabul ediyorum.

Teşekkür ederim yardımlarınız için. Takıntılıyım bende taktım gece gece

Herhangi bir açık diye bir şey yok, bilmediğiniz bu. Kolaylıkla olur dediğiniz RCE gerçekleştirebilmek bu işin zirvesi, en kritik güvenlik açığıdır.

Benim bahsettiğim donanımsal mı ? Virüsler donanımdan donanıma mı bulaşıyor artık yoksa ben mi bir şey kaçırdım?

Benim bahsettiğim donanımsal mı ? Virüsler donanımdan donanıma mı bulaşıyor artık yoksa ben mi bir şey kaçırdım?
Bahsettiğiniz iOS açığı sistemin yazılımındaki bir sorun. Web kısmındaki kıytırık XSS açıkları, SQL Injection açıkları sadece kullanıcının veri güvenliğini ihlal eder ve ilk tehdit her zaman sunuculardır. Gidip de milletin hash'lenmemiş şifre verilerini veritabanından çekmekle sisteme trojan atmak aynı şey değil

Javascript açıkları, Windows açıkları?

Javascript açıkları, Windows açıkları?
Dostum Windows işletim sistemi değil mi? Web'le ne ilgisi var? Ayrıca Javascript açığı da benim anlattığım aynı şeye çıkıyor: Sunucu problemi. 2000'li yıllarda değiliz, artık "YOU ARE IDIOT" gibi saçma sapan script'ler bile çalışmıyor, ki o bile sisteme sızamaz.

Arkaplanda gizlice yüklenebilir. Ruhun bile duymayabilir. Hatta linke tıkladığın anda kişisel bilgilerin bile çalınabilir.

Arkaplanda gizlice yüklenebilir. Ruhun bile duymayabilir. Hatta linke tıkladığın anda kişisel bilgilerin bile çalınabilir.
Yav kardeşim arkaplanda yüklense ne olacak, sen o yüklenen uygulamayı açmadığın sürece o virüs sana nasıl bulaşabilir. Kaç saattir ne anlatıyorum ben? Kişisel bilgilerinin çalınmasıyla bilgisayarına virüs bulaşması aynı şey mi? Madem linke tıklamayla bilgisayarıma virüs bulaşacak, görüp görebileceğiniz en zararlı web sitesini atın bana, tüm antivirüsleri de kapatacağım; bakalım makineme virüs bulaşacak mı bulaşmayacak mı.

10 Dakika geçti sitede dolanıp zırt pırt her yere girdim, sitede zaten indirmelik içerik yok, herhangi izin vb. istemiyor, sadece kart bilgilerinizi yazarsanız dolandırılabilirsiniz.
Zero day açıkları olabiliyor fakat onlara rastlamak için harbi bahtsız olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…