Vision elektrogitar alınır mı?

RTX3060ASUS

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Elektrogitar almak istiyorum fakat yaklaşık 4 5 ay önce Monuel Rodriguez Cab 10CE elektro klasik gitar aldığım için bütçem kısıtlı sizce bu gitar alınır mı?
Bunu alırsam bir ay içinde alacağım. Sizce yaz tatilinin sonuna kadar bekleyip birazcık daha para biriktirmek mi mantıklı? Yoksa bu gitarı almak mı? Gitar çok hoşuma gitti ama emin olamadım size sormak istedim :)

Aklıma şöyle bir soru daha takıldı yazın sonuna kadar gitarlar yine pahalanırsa yine bu gitarı almak zorunda kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Bunun yerine üstüne 700-800 TL gibi bir bütçe daha koyup ikinci el Squier Stratocaster gitarlara bakabilirsiniz. 2. el diye ön yargıyla yaklaşmayın. İnanılmaz ucuz fiyatlara temiz gitarlar vardır tavsiye ederim. 😉

Alınmaz. Arkadaşın dediği gibi üstüne 500-600-700 TL daha koyabilirseniz 2. elden bir squier almak yerine SX markasının Stratocasterlarına bakabilirsin.
Eğer HH manyetik bir gitar istiyorsan da Cort X1 veya X2 senin için iyi bir seçenek olacaktır.

Alınmaz. Bunun yerine üstüne 700-800 TL gibi bir bütçe daha koyup ikinci el Squier stratocaster gitarlara bakabilirsiniz. 2. el diye ön yargıyla yaklaşmayın. İnanılmaz ucuz fiyatlara temiz gitarlar vardır tavsiye ederim. 😉

2. el babam aldırmaz :(
Alınmaz. Arkadaşın dediği gibi üstüne 500-600-700 TL daha koyabilirseniz 2. elden bir Squier almak yerine SX markasının stratocasterlarına bakabilirsin.
Eğer hh manyetik bir gitar istiyorsan da cort X1 veya X2 senin için iyi bir seçenek olacaktır.

Tamamdır teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı