Vitamin takviyesi önerisi

NYTMARE

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2021
Mesajlar
3.011
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, kilo vermek için spora yeni başladım ama kendimi çok yorgun hissetmeye başladım ve bunun vitamin eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum ve bu vitamin takviyesini buldum acaba iyi midir ve bu vitamin için indirim kodu mevcut mu?
 
Vitaminlerin bazılarının vücuttaki biraz fazlalığı ve azlığı tolare edilebilirken bazı vitamin ve minerallerin çok küçük bir değer aralığı vardır. Aile hekimliği, dahiliye gibi bir doktora gidip genel sorununuzu anlatıp hormon vitamin mineral tahlillerinizi veriniz. Sorun tiroit bezi ile alakalı olabileceği gibi basit bir mineralden de olabilir. Kafanıza göre mineral vitamin alımı yapmamanızı öneririm.
 
Bu vitaminler, günlük almanız gereken değerleri verir. Yani toksik olacak değerlerde vermezler, o yüzden isteyen herkes kullanabilir. Bunun karşılaştırmasını şöyle yapabilirsiniz. Örneğin bir Multivitaminden 1, 10, 100 mg B12 alırken, sadece B12 takviyesi alırsanız onun içinde 1000 mg B12 olacaktır. Bu yüzden kullanımda bir sakınca yoktur.

Kendinizi yorgun hissetmeniz, bir sürü sebepten kaynaklanıyor olabilir. O yüzden kan tahlili vermenizi öneririm. Yine de almak istiyorsanız, Multivitamin açısından Torq en iyisi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı