Vivaldi vs. Edge

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    62
Chrome'dan vazgeçemiyorum ben ya. Elim sürekli chrome'a gidiyor. Alışkanlık sanırım.
O bende de var. Google hesabı senkranizasyon olayı yüzünden. Ekosisteme hapsoldum.

En iyisi Edge. Uzun yıllardır Microsoft'tan doğru düzgün bir tarayıcı beklerken en sonunda geldi. Windows'un tarayıcı açığı kapanmış oldu Edge ile. Başka tarayıcıya gerek yok.

Yav o Internet Explorer neydi öyle. Bir sayfaya girmek istersin karşına 20 tane pop-up çıkardı. Windows XP'de bulunan IE6 tam bir çöptü hele. Bir açardın sistem kitlenirdi. Neyse ki o dönemler Firefox ile tanıştım da kurtuldum bu zulümden. Microsoft'da en sonunda akıllanıp Edge'i çıkardı. Helal olsun diyorum. :)

En iyisi Edge. Uzun yıllardır Microsoft'tan doğru düzgün bir tarayıcı beklerken en sonunda geldi. Windows'un tarayıcı açığı kapanmış oldu Edge ile. Başka tarayıcıya gerek yok.

Yav o Internet Explorer neydi öyle. Bir sayfaya girmek istersin karşına 20 tane pop-up çıkardı. Windows XP'de bulunan IE6 tam bir çöptü hele. Bir açardın sistem kitlenirdi. Neyse ki o dönemler Firefox ile tanıştım da kurtuldum bu zulümden. Microsoft'da en sonunda akıllanıp Edge'i çıkardı. Helal olsun diyorum. :)
XP adamdır bizim için tarama yaptı. (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı