Vodafone 50 Mbps internet alınır mı?

megatron1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Türksat Kablonet kullanıyordum ve bazı şikayet ve sorunlardan dolayı caydım. Ve Vodafone'a geçeceğim. Vodafone güzel bir operatör mü ve altyapımız var.

Merhaba. Ben Türksat Kablonet kullanıyordum ve bazı şikayet ve sorunlardan dolayı caydım. Ve Vodafone'a geçeceğim. Vodafone güzel bir operatör mü ve altyapımız var.
8 yıldır Vodafonenet kullanıyorum. 25-5 olaraktan başlamıştım şu an 35-10 SABİT hız değerleri alıyorum. Ping değeri oldukça düşük. VDSL olaraktan tavsiye edebilirim. Mutlaka taahhüt yaptır malum enflasyon :) Ek olaraktan aynı anda minimum 5 cihaz bağlı oluyor internete hiç ping değerinde artış olmuyor ve hız bölünmüyor stabil tüm cihazlara 35-10 gidebiliyor. Müşteri hizmetleri de çözüm odaklı hiç aramam ama bazen arıza falan olabiliyor çok hızlı müdahale ediyorlar.

Bu firmayla bazı sorunlar yaşadım. Her firmayla sorunlar yaşayabilirsiniz ama bu firma gayet sorun çözme odaklı be kanunların farkındalar. Vizyonları iyi.

Ben TurkNet kullanıcısıyım ve altyapımın maksimum verdiği hız değerini kullanabiliyorum. Memnunum.

Vodafone'net ADSL maduruyum. 3-4 yıl önce kurtuldum. Evde veganet 35Mbps 400TL taahhütsüz, annemin evinde 75Mbps (30-40 anca alıyorum) 260TL TTNET. İkisinden de memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı