50 Mbps tek kullanıyorsanız iyi fakat aile içi kullanıcaksanız 50Mbps yeterli gelmeyebilir.Merhaba. Ben Türksat Kablonet kullanıyordum ve bazı şikayet ve sorunlardan dolayı caydım. Ve Vodafone'a geçeceğim. Vodafone güzel bir operatör mü ve altyapımız var.
Merhaba. Ben Türksat Kablonet kullanıyordum ve bazı şikayet ve sorunlardan dolayı caydım. Ve Vodafone'a geçeceğim. Vodafone güzel bir operatör mü ve altyapımız var.
8 yıldır Vodafonenet kullanıyorum. 25-5 olaraktan başlamıştım şu an 35-10 SABİT hız değerleri alıyorum. Ping değeri oldukça düşük. VDSL olaraktan tavsiye edebilirim. Mutlaka taahhüt yaptır malum enflasyonMerhaba. Ben Türksat Kablonet kullanıyordum ve bazı şikayet ve sorunlardan dolayı caydım. Ve Vodafone'a geçeceğim. Vodafone güzel bir operatör mü ve altyapımız var.
Bu firmayla bazı sorunlar yaşadım. Her firmayla sorunlar yaşayabilirsiniz ama bu firma gayet sorun çözme odaklı be kanunların farkındalar. Vizyonları iyi.Merhaba. Ben Türksat Kablonet kullanıyordum ve bazı şikayet ve sorunlardan dolayı caydım. Ve Vodafone'a geçeceğim. Vodafone güzel bir operatör mü ve altyapımız var.
Merhaba. Ben Türksat Kablonet kullanıyordum ve bazı şikayet ve sorunlardan dolayı caydım. Ve Vodafone'a geçeceğim. Vodafone güzel bir operatör mü ve altyapımız var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.