Vodafone nasıldır?

Vodafone’dan Turkcell’e geçtim 1 ay önce. Vodafone çok kötü internet her yerde yavaş, Turkcell çok daha iyi.
Annemde vodafone ve iPhone 13 var bende Turkcell ve 13 Pro Max var, aynı yerde hız testi yapınca onda 15 mbps bence 186 çıkmıştı.
 
Vodafone'dan Turkcell'e geçtim 1 ay önce. Vodafone çok kötü internet her yerde yavaş, Turkcell çok daha iyi.
Annemde Vodafone ve iPhone 13 var bende Turkcell ve 13 Pro Max var, aynı yerde hız testi yapınca onda 15 Mbps bence 186 çıkmıştı.

Hocam zaten bizim mahallede çekiyor sıkıntı yok.
 
Anlamadım hocam?
Hocam mesela diyelim senin mahallen Istanbul, Etiler’de, bir işin çıktı Kadıköye gittin yanında telefonun götürdün bir baktın telefonun çekmiyor. Bu yüzden sizin mahallede çekiyor olmasının bir önemi yok çünkü çoğu insanın hayatı tek bir mahallede geçmiyor. Kaldı ki sizin eviniz mantıken sizin mahallenizde olmalı ve evin içinde zaten internet var, vodafone un verdiği 4G ye ihtiyacınız yok.
 
Hocam mesela diyelim senin mahallen İstanbul, Etiler'de, bir işin çıktı Kadıköye gittin yanında telefonun götürdün bir baktın telefonun çekmiyor. Bu yüzden sizin mahallede çekiyor olmasının bir önemi yok çünkü çoğu insanın hayatı tek bir mahallede geçmiyor. Kaldı ki sizin eviniz mantıken sizin mahallenizde olmalı ve evin içinde zaten internet var, Vodafone'un verdiği 4G'ye ihtiyacınız yok.

Anladım hocam. Başka faturasız tarife öneriniz var mıdır?
 
Anladım hocam. Başka faturasız tarife öneriniz var mıdır?
Hiç faturasız kullanmadım hep faturalı kullandım o yüzden önerim yok, eğer internet hızı anlamında çok bir beklentiniz yoksa vodafone alabilirsiniz ama turkcell’in pahalı olmasının sebebi zaten verdiği kalite, kalite istiyorsanız turkcell alın.
 

Geri
Yukarı