ibrahim bağbaşı
Decapat
hocam ping yüksek birde türknet'e sinirlenip geçtim müşteri hizmetleri yok diye bunuda hiç sevmedimYani 1 aylık kullanım için 800 TL gerçekten fazla.
Bu arada iptal etme sebebiniz neydi?
hocam ping yüksek birde türknet'e sinirlenip geçtim müşteri hizmetleri yok diye bunuda hiç sevmedimYani 1 aylık kullanım için 800 TL gerçekten fazla.
Bu arada iptal etme sebebiniz neydi?
Keşke Millenicom gibi başka bir taahhütsüz firmaya geçseydiniz.hocam ping yüksek birde türknet'e sinirlenip geçtim müşteri hizmetleri yok diye bunuda hiç sevmedim
Kesinlikle. Gelen cevabı ve sonraki aşamaları bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz.Yani 1 aylık kullanım için 800 TL gerçekten fazla.
Bizede 950₺ modem parası çıkardılar üstelik modemi teslim aldıklarına dair elimde kargo bilgisi vardı ancak teslim almadıklarını söyleyip durdular, THH'ye başvurup çözdüm. Sizde THH'ye gidin.Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce Vodafone nete geçtim bana Vodafone nete geçerken 1 ay içerisinde çıkarsan cayma bedeli ödemezsin dediler. Çok iyi gelmişti ilk 3 ayda biz ödeyeceğiz dediler daha güzel geldi. Neyse geçtim 1 ay kullanmadım. Çıkmak istdim. 800 TL fatura çıkardılar ne yapmalıyım?
vodafone modem parası varmı pekiBizede 950₺ modem parası çıkardılar üstelik modemi teslim aldıklarına dair elimde kargo bilgisi vardı ancak teslim almadıklarını söyleyip durdular, THH'ye başvurup çözdüm.
Bize interneti kullanmamız için ücretsiz modem vermişlerdi. Yani modemi onlar bana emanet ettiler kısaca. İnternet hizmetini sonlandırdığım da geri istediler vermeme rağmen çok sorun çıkardılar. THH çözebildi ancak.vodafone modem parası varmı peki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.