DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.424 Çözümler 7 1 Nisan 2020 #1 Vodafone Net'e geçmeyi düşünüyorumç nasıl sizce? Sorun yaşar mıyım? Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com . Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2020
Vodafone Net'e geçmeyi düşünüyorumç nasıl sizce? Sorun yaşar mıyım? Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com .
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Nisan 2020 #11 Silinen üye dedi: Giriş kolay ama çıkmak mesele, uzatmadığınız kontratın "telefonda onay verdiniz" diyerek uzatıldığına şahit olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mahkemede ses kayıtlarının dinlenmesini talep edebilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Giriş kolay ama çıkmak mesele, uzatmadığınız kontratın "telefonda onay verdiniz" diyerek uzatıldığına şahit olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mahkemede ses kayıtlarının dinlenmesini talep edebilir.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 1 Nisan 2020 #12 Tortue dedi: Mahkemede ses kayıtlarının dinlenmesini talep edebilir. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı, düzeltmezseniz hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız deyince nitelikli dolandırıcılıktan tıpış tıpış geri adım atıyorlar. Artı 0 Eksi
Tortue dedi: Mahkemede ses kayıtlarının dinlenmesini talep edebilir. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı, düzeltmezseniz hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız deyince nitelikli dolandırıcılıktan tıpış tıpış geri adım atıyorlar.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 2 Nisan 2020 #13 Silinen üye dedi: Gerek kalmadı, düzeltmezseniz hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız deyince nitelikli dolandırıcılıktan tıpış tıpış geri adım atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ses kaydı yok ki mahkemeye versinler. "Onlar ne kunduz, onlar ne yaman. Firma onlar, kan alır, ses kaydı bile oluştururlar" diye bir dava yok şahsen. O ses kaydının eniğini cücüğünü incelerler mahkemede. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Gerek kalmadı, düzeltmezseniz hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız deyince nitelikli dolandırıcılıktan tıpış tıpış geri adım atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ses kaydı yok ki mahkemeye versinler. "Onlar ne kunduz, onlar ne yaman. Firma onlar, kan alır, ses kaydı bile oluştururlar" diye bir dava yok şahsen. O ses kaydının eniğini cücüğünü incelerler mahkemede.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 2 Ekim 2021 #14 Konuda “Vodafone Net Nasıldır ?” dan başka her konuşulmuş arkadaş Artı 0 Eksi