Vodafone "port yok" diyor

Geçiş yapılamıyordu diye bir şey yok. İptal ettirerek portu kaybetmişsin, çok kişi sırada bekliyor port için. Zaten Vodafone pişmanlıktır.

Ne zaman geçti kardeş? Kaynak.
  • LYY Telekomünikasyon A. Ş. – yüzde 55
  • T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı – yüzde 25
  • Türkiye Varlık Fonu – yüzde 6,68
  • Diğer – yüzde 13,32 (fiili dolaşımdaki pay yüzde 14, 98)

Altyapınızda GPON var değerlendirin bence.

Geçiş nasıl yapılmıyordu? Vodafone arayıp diyecektiniz ben size geçmek istiyorum diye onlarda port kaybı olmadan taşıma yapacaktı.
Ve yaşadığın sorun için TT'yi Twitter'den rahatsız et sonrasında açık kapıdan şikayet oluştur.
BTK, CİMER hepsinden şikayet et.

Ben zaten Millenicom'da iken geçiş talebi ilettim ancak Vodafone bunun mümkün olmadığını mevcut aboneliğimi iptal edip port boşalınca yeniden başvuru iletmemi istedi. Söylediklerine göre Millenicom, TurkNet, Netspeed gibi İSS'lerden Vodafone'a veya başka İSS'sına
Geçiş mümkün değilmiş.

Şu an amcamların Wi-Fi'sinden internete girebiliyorum. Final Fantasy VIII remake indirip oynamak istedim. Ancak 2022 yılında dahi "amca VDSL geçin ADSL'mi kaldı?" sözüme rağmen ADSL'den ayrılmaması gerçekten komik. 200Kb\s ile oyunun indiğini görünce canım bir yandı anlatamam. 70 - 75 Mbps hız alırken nerelere düştüm...

Son düzenleme:
Ben zaten Millenicom'da iken geçiş talebi ilettim ancak Vodafone bunun mümkün olmadığını mevcut aboneliğimi iptal edip port boşalınca yeniden başvuru iletmemi istedi. Söylediklerine göre Millenicom, TurkNet, Netspeed gibi İSS'lerden Vodafone'a veya başka İSS'sına
Geçiş mümkün değilmiş.

Şu an amcamların Wi-Fi'sinden internete girebiliyorum. Final Fantasy VIII remake indirip oynamak istedim. Ancak 2022 yılında dahi "amca VDSL geçin ADSL'mi kaldı?" sözüme rağmen ADSL'den ayrılmaması gerçekten komik. 200Kb\s ile oyunun indiğini görünce canım bir yandı anlatamam. 70 - 75 Mbps hız alırken nerelere düştüm...
En doğrusu Türk Telekom müşteri hizmetlerini (444 1 444) arayarak altyapınız hakkında bilgi almak. Fiberi aktif ederlerse ADSL aboneliğinizi iptal ettirip yeni abonelik başlatarak istediğiniz operatörü seçebilirsiniz. Daha sonra Türk Telekom ekibi gelip fiber kurulumunu yapar.

Altyapınızda gpon var değerlendirin bence.

Geçiş nasıl yapılmıyordu? Vodafone arayıp diyecektiniz ben size geçmek istiyorum diye onlarda port kaybı olmadan taşıma yapacaktı.
Ve yaşadığın sorun için TT 'yi twitterden rahatsız et sonrasında açık kapıdan şikayet oluştur.
Btk,cimer hepsinden şikayet et.
Gpon ne oluyor acaba ..:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı