vodafone supernet adsl nasıl ?

Sakın kullanma, uzak durun! Ben 3 hafta bekledim. Hizmet sıfır. TTNet tekrar döndüm. En azından uzun süre bağlanmasını beklemedim. Çok güzel sırasıyla ilgilendiler. Sorun olunca Vodofone iletişim merkezleri yardımcı olmuyor ve kaba davranıp müşteri hizmetleri arayın diyor. Telefonda arasan bile hızlandırmaları yalan. 3 haftadır altyapınız konrol ediliyor diye uzattılar ve sonunda iptal ettirdim.
 
@SunSet Arkadaşıma katılıyorum. Başvuruyu yaptıktan 1.5 hafta sonra sözleşmem geldi imzaladım. 1 hafta sonra Türktelekom geldi hattı bağladı interneti açtı. Ama vodafone bana 45 gün modemi yollayamadı. Yok kargoda yolda yok kargodan çalınmış kaybolmuş gibi bahaneler üreterek sürekli ertelediler. Bende iptal ettirip TTNet'e geri döndüm. Cuma günü başvurdum pazartesi bağladılar. Ve buradaki kalitesinden memnunum. Vodafone'a bulaşmayın derim. Alt yapısını kullandığınız ekiple aranıza güçsüz bir aracı alıyorsunuz.
Madem memnundunuz TTNet'den neden ayrıldın diyecek olursanız fiyat cazip geldi. :)
 
Selam merhaba kardeşim. Kesinlikle önermiyorum. 16 Mbps 60 GB AKK sınırsız kullanıyorum. İlk ay sıkıntısız kullandım. Sonra 3 Mbps'ye düştü hızım. Hala sorun devam etmekte. Format işe yaramadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul da Kısıklı mahallesindeyim. Bilmeyenlere söyleyeyim Cumhurbaşkanı'nın evi de Kısıklı da, varın siz düşünün nasıl bir yer.. Vodafone'dan 120 GB AKK 32 mbps hız + modem 66₺ Fiber internet aldım. Normalde fiberoptik kablo sokağımın başındaki kutuya kadar geliyor.. Ama ne hikmeytse beyefendiler 1 ay oldu -modemi anlaşmadan 2 gün sonra kurdular- bir interneti açamadılar. Hayır yıllarca TTNet'e ödediğim paradan da aldığım kotadan da bıkmıştım. Bu paketi görünce balıklama atladım. Ama bağlamadılar. Yarın Türk Telekom merkez binasına uğrayacam, çünkü altyapı onların işlemleri onlar yapmalıymış..
Yani dostum sana tavsiyem yol yakınken başka bir İSS seç. Heryönden berbatlar.. Ha mahallende de bir araştır hangisi iyiyse onu seç. Belki sizin orda hizmeti iyidir Vodafone'un.
 
Vodafone'da ping sorunu var herkes şikayetci ben de dahil avrupa serverlerinde 130 ping alıyorum.Eğer online oyun oynamıyorsan alabilirsin hız değerleri iyi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı