Vodafone vs TürkNet

Hocam merhaba davet kodunu kullandım haberin olsun. 😀

Hayırlı olsun TurkNet internet kurulumunuz bitti mi? Bu arada kampanya diğer ay geçerli olacakmış.

Dosya Ekleri

• IMG_7971.png
    IMG_7971.png
    147,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_7970.png
    IMG_7970.png
    101,9 KB · Görüntüleme: 15
Cuma günü kurulum için gelecekler hocam.

Tamamdır hocam iyi kullanımlar dilerim, kodumu kullandığınız için teşekkür ederim.

Cuma günü kurulum için gelecekler hocam.
Hocam tekrar selamlar. Bu ara bölgede kısa süreli kopmalar olabiliyormuş. TurkNet’in uygulama içi Dijital Tamir özelliğini kullanamadım çünkü ailevi bir durumdan dolayı doğrulama kodunu alamıyorum. Bu yüzden manuel olarak kendi çözümümü buldum, belki başkasına da faydası olur.

Önce modemin fişini çektim, ardından Ethernet kablosunu kasadan çıkarıp tekrar taktım. Sonrasında modem üzerindeki kabloları çıkarıp takarak bağlantıları tazeledim. En son arkasındaki WPS tuşuna bir kez basıp bıraktığımda cihaz kırmızı ışıktan yeşile geçti ve bağlantı geldi.

Eğer bu yöntem işe yaramazsa, iğneyle reset tuşuna ışıklar tamamen sönüp tekrar yanana kadar basarak tam sıfırlama da yapılabilir.

Ben reset atmadan bu şekilde sorunu çözdüm.
Herkese iyi sosyaller, saygılar.

Ek bilgi olarak; Ethernet kablosunu PS5'in arka lan girişine taktığımda da bağlantının sorunsuz ve oldukça hızlı çalıştığını fark ettim. Oyunlar lan bağlantısıyla bayağı hızlı iniyor, bu kısmı da hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam iyi kullanımlar dilerim, kodumu kullandığınız için teşekkür ederim.

Hocam tekrar selamlar. Bu ara bölgede kısa süreli kopmalar olabiliyormuş. TurkNet'in uygulama içi dijital tamir özelliğini kullanamadım çünkü ailevi bir durumdan dolayı doğrulama kodunu alamıyorum. Bu yüzden manuel olarak kendi çözümümü buldum, belki başkasına da faydası olur.

Önce modemin fişini çektim, ardından Ethernet kablosunu kasadan çıkarıp tekrar taktım. Sonrasında modem üzerindeki kabloları çıkarıp takarak bağlantıları tazeledim. En son arkasındaki WPS tuşuna bir kez basıp bıraktığımda cihaz kırmızı ışıktan yeşile geçti ve bağlantı geldi.

Eğer bu yöntem işe yaramazsa, iğneyle reset tuşuna ışıklar tamamen sönüp tekrar yanana kadar basarak tam sıfırlama da yapılabilir.

Ben reset atmadan bu şekilde sorunu çözdüm.
Herkese iyi sosyaller, saygılar.

Ek bilgi olarak; Ethernet kablosunu PS5'in arka lan girişine taktığımda da bağlantının sorunsuz ve oldukça hızlı çalıştığını fark ettim. Oyunlar lan bağlantısıyla bayağı hızlı iniyor, bu kısmı da hoşuma gitti.

Selam hocam bende şu ana kadar hiç kompa olmadı 6 Aralıktan beri kesintisiz devam ediyorum şu an.

GigaFiber'i tercih etim hocam.
İyi günlerde kullanın! Profilden mesaj atmak istedim ama görüntüleme kısıtlaması varmış. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Selam hocam bende şu ana kadar hiç kompa olmadı 6 Aralıktan beri kesintisiz devam ediyorum şu an.

Bende kopma düzeldi TurkNet'te numara değiştirince bu sefer kod hangi numaraya gitsin şeklinde seçtirtiyor kodları kendi telefonuma da alabiliyorum sorun olunca ben uygulama içinden düzeltiyorum veya talep açıyorum artık. Zaten bölgesel sorunmuş hiç kopma olmuyor çok memnunum kabloyu PS5'e takıp orada da tam gaz oyunları indiriyorum 12 saniyede ortalama 1GB falan indiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı