Valhalla complete aldım ama ubisoft connect sayfasın da bütün dlc lere sahipsiniz demesine rağmen siege of paris and wraith of druids hala paralı gözüküyorr satın al diyor taklaya gelmedik dimi![]()
Bende de öyle sorun olacağını düşünmüyorum.
Valhalla complete aldım ama ubisoft connect sayfasın da bütün dlc lere sahipsiniz demesine rağmen siege of paris and wraith of druids hala paralı gözüküyorr satın al diyor taklaya gelmedik dimi![]()
Voidu da ucuz ama stok yok ara ara dene o paralara değeceğini düşünüyorum. (157TL)
Ubisoft kaynaklı hata hocam o. Bende tüm DLC'lere sahibim fakat bende de satın alma seçeneği çıkıyor.Valhalla complete aldım ama ubisoft connect sayfasın da bütün dlc lere sahipsiniz demesine rağmen siege of paris and wraith of druids hala paralı gözüküyorr satın al diyor taklaya gelmedik dimi![]()
Indiegala'dan aldım sırf bunun yüzünden.Voidu da ucuz ama stok yok ara ara dene o paralara değeceğini düşünüyorum. (157TL)
Hayır sayfada gözüküyorsa dlc'ler gerek yok tekrar almana. Bende de öyle gözüküyor. Ubisofttan bakıyorsan include gibi bir şey yazması lazım sende bulunduğuna dair bir şey gösterir ama satın al seçeneği de çıkıyor.Valhalla complete aldım ama ubisoft connect sayfasın da bütün dlc lere sahipsiniz demesine rağmen siege of paris and wraith of druids hala paralı gözüküyorr satın al diyor taklaya gelmedik dimi![]()
Gençler ödemede sürekli hata alıyorum bir sorun mu var?
hocam orada bir sıkıntı çıktı mı? voidu çalışmıyor resmen. Bir de Ubisoft hesabımı bağlamamı istiyor, güvenilir midir?Indiegala'dan aldım sırf bunun yüzünden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.