Vooka trol red Switch klavye alınır mı?

sizdekinin linkini atar mısınız hocam tabi beyaz ise.
Hocam klavye TR'de de var ama sanırım düz beyaz yok fiyat 1000-1100 arası değişiyormuş ben AliExpress'den full siyah olanını aldım vergisi ile ne kadar geliyor bilmiyorum çünkü 2 ürün aldım ve 200-300 vergi verdim ikisine yani çok değildir AliExpress'de düz beyaz modeli de var buda link: 50.91BGN 69% OFF|Redragon Fizz K617 Rgb Usb Mini Mechanical Gaming Wired Keyboard Red Switch 61 Key Gamer For Computer Pc Laptop Detachable Cable - Keyboards - AliExpress

Hocam klavye TR'de de var ama sanırım düz beyaz yok fiyat 1000-1100 arası değişiyormuş ben AliExpress'den Full siyah olanını aldım vergisi ile ne kadar geliyor bilmiyorum çünkü 2 ürün aldım ve 200-300 vergi verdim ikisine yani çok değildir AliExpress'de düz beyaz modeli de var bu da link: 50.91BGN 69% OFF|Redragon Fizz K617 Rgb Usb Mini Mechanical Gaming Wired Keyboard Red Switch 61 Key Gamer For Computer Pc Laptop Detachable Cable - Keyboards - AliExpress

Teşekkürler hocam.

Dostlar merhaba, beyaz ekipmanlar dizeceğim için linkteki klavyeyi almak istiyorum. Nasıldır?

Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanılıyorum hiçbir sıkıntısı şu anlık yok.

RGB mi Rainbow mu sorusunu satıcıya sorun, stok durumuna göre değişiyor. Ellerinde RGB varsa RGB gönderiyorlar, yoksa Rainbow. Klavye Türkçe, ben sarftech satıcısından aldım. RGB ve Türkçe geldi. Markası Blic.

Klavye genel olarak güzel bir görünüme sahip olsa da tuş basmama sorunu var, pek kaliteli değil. Bende özellikle Caps Lock tuşu arada algılıyor, arada algılamıyor. Oyun oynarken de bazen tuşlar algılamıyor.

Biraz hortlatıyorum konuyu ama aynı sorun bende de oldu basmama olayı aldığım yerle iletişime geçtim ve eski klavyemi alıp yenisiyle değiştirdiler. Onun dısında klavye gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı