Vozol nereden alınır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, 10 binlik veya 6 binlik bir Vozol almayı düşünüyorum lakin nereden alacağımı bilmiyorum. İnternetteki sitelerin hepsinde ayrı fiyat var, tekellerde ayrı bir fiyat var. Herkes ayrı bir fiyat söylüyor, orijinalliğinden emin olup alabileceğim bir yer var mı?

Merhaba, 10 binlik veya 6 binlik bir Vozol almayı düşünüyorum lakin nereden alacağımı bilmiyorum. İnternetteki sitelerin hepsinde ayrı fiyat var, tekellerde ayrı bir fiyat var. Herkes ayrı bir fiyat söylüyor, orijinalliğinden emin olup alabileceğim bir yer var mı?

Hocam 10klık puffa 600-700 vereceğinize 1K ya elektronik alın daha iyi. Puff Max 1 ay gidiyor. Pufflar bazı tekel marketlerde ve internet sitelerinde satılıyor. Ama sitelerin güvenirliği hakkında bilgim yok.

Kocaeli tarafına yakın değilim maalesef.
Hocam 10klık puffa 600-700 vereceğinize 1K ya elektronik alın daha iyi. Puff Max 1 ay gidiyor. Pufflar bazı tekel marketlerde ve internet sitelerinde satılıyor. Ama sitelerin güvenirliği hakkında bilgim yok.
Elektronik sigara ile uğraşmak istemiyorum açıkçası ayrıca Puff'lar 450 TL civarlarında genelde.

İzmir'de Kervan Pasajından tutun da Twitter'da bile satan var. Ben daha öncesinde internetten 450+ kargo ile almıştım fakat bir sonraki alışımda Twitter'dan almayı planlıyorum, daha fazla aroma seçeneği sunuyorlar :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı