Çözüldü VPN ile GeForce NOW'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baran0141

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
1.454
Çözümler
10
Yer
Nordland
Bugün yeni bir internet servis sağlayıcısına geçtik Netspeed'e. VPN ile GeForce NOW'a bağlanmak istedim fakat bağlanılamadı hatası verdi. Bu hatayı ilk kez alıyorum.
 
Adam VPN ile bağlantı hatası alıyorum demiş herkes neden VPN kullanıyorsun yazmış.
images.jpg


Sen neden bir çözüm sunmadın o zaman.
 
Hangi adimlarla yapiyorsunuz acaba? Baglandiginiz ulke nedir? VPN ile hesap acip, hesabi uygulamaya girmeniz lazim. Oyuna tiklarken VPN hala acik olacak sunucuya baglandiktan sonra VPN'i kapatmaniz gerek. Ulke olarak ben ABD kullanıyorum. VPN olarak da ProtonVPN kullanıyorum. Bir farklilik varsa hatayi cozmus oluruz. Konudan anlamayan yazmasin bu arada. Cozumden alakasiz saçma sapan seyler yazilmis.
 
Hangi adimlarla yapiyorsunuz acaba? Baglandiginiz ulke nedir? VPN ile hesap acip, hesabi uygulamaya girmeniz lazim. Oyuna tiklarken VPN hala acik olacak sunucuya baglandiktan sonra VPN'i kapatmaniz gerek. Ulke olarak ben ABD kullanıyorum. VPN olarak da ProtonVPN kullanıyorum. Bir farklilik varsa hatayi cozmus oluruz.
Herzaman yaptıgım şeyi yapıyorum daha geçen güne kadar sorun yoktu . Yeni bir internet firmasına geçip modemi resetledikten sonra Bu sorunu yaşıyorum.
 

Geri
Yukarı